Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/09/2020

    Świetnie działa dobrze rozpoznaję przeszkody dobrze ładowanie jest trwałe dźwięk jest bardzo miękka mam dobrze spakowana dostawa była w 19 dni, że dla mnie jest przycięcie pomimo covid dziękuję banggood

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2020

    Ogólnie produkt jest dobry, ale koło w dywanie jest zmarnowane tylko piórko było w stanie iść na cienki dywan z trudnością, ale trudno dostać się na twarde drewno i podłogi kafelkowe dobrze większość czasu nie może się wydostać

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Niosąc światło nigdy nie zmienia się w ZIELONY. Zawsze wygląda na czerwień. I po stu latach, to się kończy. Dzięki temu odkurzacz nie ładuje się ŁĄCZNIE i Autonomia czyszczenia jest mała (20 minut tylko)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Dla 50€ jest produkt wart zakupu jest bardzo dobry do zbierania kurzu i włosów i polecam go, jeśli masz mały dom i nie dywanów. Dotarło do mojego domu w jakieś 8 dni, co dość szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Moja podłoga jest porcelanowa, robot po prostu nie sprząta zbyt dobrze, zawsze jest trochę kurzu w podłodze. Ssanie też nie jest wystarczająco dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • saiVIP5
    IT
    16/12/2020

    Jest świetnym produktem biorąc pod uwagę cenę, działa świetnie, aplikacja jest prosta, do codziennego czyszczenia jest idealny! Jestem bardzo zadowolony z zakupu! Zasługuje na 10 gwiazdek jako produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Działa dobrze, dziękuję

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Produkt przybył w dobrym stanie bardzo dobrze zapakowany i w rekordowym czasie, ten stok wykonuje przeczesywanie całego domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Mój dom jest cały porcelanowy i bardzo dobrze sprząta. Właśnie przegapiłem lepszy system precyzji środowiska

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Historia sukcesu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft67 915
    • Ft108 910
    • Ft100 908
    • Ft49 452
    • Ft176 717
    • Ft173 090
    • Ft77 298
    • Ft191 223
    • Ft170 123
    • Ft170 617
    • Ft155 820
    • Ft141 768
    • Ft214 303
    • Ft61 321
    • Ft65 937
    • Ft115 761
    • Ft26 653
    • Ft11 207