Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/09/2021

    Ostatnie 5 białych notatek i ostatnie 5 czarnych nie działają Jestem rozczarowany

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Używam tego składanego pianina w podróży. Jest niezwykle przenośny, a jakość jest zaskakująco dobra jak na tę cenę. Oczywiście, to kompromis, a nie profesjonalny instrument. Ale spełnia moje wymagania, ćwiczyć na bieżąco (głównie klasyczne kawałki). Dźwięki / próbki są dość staromodne (czasami irytujące), ale ok, jeśli muzyka dzieje się w twoim umyśle i potrzebujesz klawiatury, aby trenować palce. Osobiście bardzo wolę go od fortepianu Roland GO, który jest również kompromisem na wiele sposobów i znacznie droższym. Czułość dotykowa jest dość dobra, zwłaszcza gdy jest podłączona do Garageband i podobnych aplikacji. Może więc służyć jako kontroler MIDI, dla każdego, kto lubi komponować lub zorganizować trochę między wycieczkami i przyjęciami plażowymi. Powiązane z iPadem i paskiem próbnym, może być nawet dużo zabawy w użyciu. W domu nie skorzystam z niego, bo mam koncert KAWAI 65 i dziecko patola. Ale cały pakiet jest świetny, z prostym podtrzymywaniem pedału/przełącznika, podstawki do notatek i torby. Kupiłbym go jeszcze raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Nosze przyszły wcześniej. пружні. Rosemiri Mayže jaka na fortepianach Paczka dotarła na czas. Podoba mi się fakt, że klucze są elastyczne, wymiary prawie pasują do klawiatury fortepianowej. Jest wygodny na zajęcia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Bardzo zadowolony! Pianino jest bardzo solidne i praktyczne. Dźwięk jest dobry, nie wyjątkowy, ale za tą cenę jestem naprawdę szczęśliwy. Wrażliwość na prędkość klucza jest prawidłowa. Polecam to pianino dla każdego, kto chce dostać się do fortepianu z lekko napiętym budżetem. Materiał wydaje się być odporny. Bardzo dobry produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Mam nowy produkt zastępczy w ciągu tygodnia. Uwielbiam to pianino. Polecam każdemu spróbować. Pianino samo w sobie ma wiele funkcji i wygląda też ładnie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Jest taki piękny. Kluczowa wrażliwość jest niesamowita i dźwięk jest idealny jestem tak szczęśliwy, jeśli myślisz o kupnie tego zrób to nie będziesz żałować. Przyszedł w tydzień, co jest również wspaniałe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Świetny produkt, ma 122 Timbres, a bateria działa dość długo, spędziłem 2 godziny i nie wyładowałem.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Przybywamy za 3 dni! Absolutnie zadowolony! dobry produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Co za wartość dla pieniędzy! Jestem pod wrażeniem jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Happy, bardzo dobrze powłoka działa dobrze, nie zła jakość w ogóle produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 303
    • Ft14 816
    • Ft18 285
    • Ft11 285
    • Ft29 005
    • Ft61 548
    • Ft6 552
    • Ft13 555
    • Ft8 195
    • Ft5 458