Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/03/2021

    Przybył w doskonałym stanie. Wystarczyło 16 dni do Meksyku. Materiał jest dobrej jakości (zgodziłem się na cenę) ma dobry dźwięk, a klawisze są wrażliwe na nacisk i szybkość. Okładka jest dobrej jakości. Staw wygląda dobrze, jak czas i użycie pokaże. Być może jedyną wadą jest podręcznik, który jest w języku chińskim, jak również klawiatura, ale patrząc mało online można znaleźć podręcznik w języku angielskim, jak również tłumaczenie przycisków na klawiaturze. Świetna opcja zakupu dla początkujących. Produkt pochodzi dokładnie tak, jak podano w publikacji. Przy okazji, Meksyk nie płacił podatków celnych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Podoba mi się, brzmi nieźle. Ale ustawienia i instrukcje są tylko ja, chińszczyzna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Otrzymałem pianino przed datą, jest wyposażony w okładkę do przechowywania, kabla usb, amerykańska ładowarka z wtyczką Europy i pedałem podtrzymującym. Idealny do nauki gry na fortepianie. Do nauki używam SimplyPiano.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Super dobre. Angielski podręcznik + angielski przyciski w wersji czarnej (ten, który mam). Wrażliwość w kluczach i pewna waga na nich.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Świetna klawiatura, jak opisano. Łatwo jest złożyć klawiaturę i ponownie ją rozebrać. Najprzyjemniejszą częścią jest dostęp do Pop Piano App przez bluetooth i gra w ten sposób. Bardzo szybka dostawa, otrzymana około tygodnia od zamówienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Wszystko bardzo dobrze spakowane. Wszystkie klawisze działają idealnie i z kontrolą ciśnienia. Pedał też działa, jest dość wytrzymały. Jedyną wadą są instrukcje po chińsku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Podoba mi się? Dźwięk jest trochę niski, ale do nauki pianina będzie idealny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Wszystko zgodnie z opisem. Łatwa konfiguracja, ale podręcznik nie jest angielski. Czasami czuję, że klucze nie działają prawidłowo...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Klawiatura sama w sobie działa świetnie, a nawet jest z torbą. Uwielbiam fakt, że jest to 2 część, która sprawia, że jest to przydatne do poruszania się. Zamówiłam tę klawiaturę, bo chciałam połączenie MIDI do pracy z moimi programami muzycznymi, ale nie działa na moim PC z oknami. W papierowym folderze jest napisane, że powinien działać z jakimkolwiek oprogramowaniem MIDI, ale nie z żadnym z moich. Podłączyłem go, okna rozpoznały wejście jako „ogólny" wkład MIDI, ale nic się nie dzieje, gdy nacisnę klawisze. Pobrałem kilka programów testowych MIDI i żaden z nich nie łapie żadnych wejść, kiedy wcisnę klawisz.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Kupiłem to pianino jako przenośny instrument do ćwiczeń, kiedy nie mam dostępu do głównego fortepianu. Podoba mi się - Przenośny, lekki - Zasilany USB - Klucze są wrażliwe na dotyk, objętość jest większa, gdy uderza się mocniej. - Klucze wykazują opór, uczucie jest dobre. - Zapewnia 128 standardowych instrumentów MIDI Pianino, 6: hapsichord, 24, 25, 26: gitary, 123: ptasi tweet...). Jakość jest podstawowa, ale OK. - Dźwięk jest przyzwoity, biorąc pod uwagę głośniki 2W. Nie lubię - Klucze są krótsze niż standardowe klawisze fortepianowe (12 cm vs 15 cm), chociaż szerokość jest taka sama. Może to być problem dla grania niektórych akordów dużymi rękami, dla tych, którzy zamieniają się ze standardową klawiaturą. - Ustawienia nie są przechowywane, gdy pianino jest wyłączone, a po opóźnieniu jest ono automatycznie wyłączane, nawet gdy jest podłączone do portu USB ładowania. - Panel sterowania jest oznakowany wyłącznie w języku chińskim. - Jest to obciążenie, które należy stosować jako kontroler MIDI. W moim przypadku chciałem lepsze próbki dźwięku fortepianu. Na linii USB nie ma notatki z fortepianu, chyba że po wysłaniu kodu kontrolnego „GM-RESET". Nie cała aplikacja MIDI zapewnia tę funkcję. - Czułość dotykowa (prędkość) w MIDI jest źle skalibrowana. Trudno jest grać bez wycinania niektórych notatek w najwyższej rozdzielczości. Nie jest to duże zmartwienie dla dostarczonych głośników 2W, które mają niską dynamikę, ale są to słuchawki lub wzmocnione głośniki zewnętrzne. Jest to jeszcze gorsze, gdy pianino jest używane jako kontroler MIDI. Jest przyzwoita po nudnym remapowaniu mapy prędkości na sekwencerze MIDI. - Korzystanie z lewej podstawki na pół klawiatury wygląda na dobry pomysł, ale nie jest przydatne do grania wyników. Ma tylko 44 nuty, na 3 kompletne oktawy. Na przykład do grania barokowej muzyki klawiszowej potrzeba 4 oktawy. Podsumowując: jest to przenośna klawiatura, zabawna w graniu, ale brakuje jej kilku rzeczy, które mogą sprawić, że będzie świetny. Narzędzie do nauki? Narzędzie do ćwiczeń? Do pewnego stopnia, jeśli możesz poradzić sobie z ograniczeniami. Całkiem nieźle biorąc pod uwagę cenę, 3,5 gwiazdki.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.17
    • US$149.99
    • US$52.89
    • US$44.84
    • US$50.59
    • US$349.99
    • US$18.39
    • US$32.33
    • US$92.39
    • US$10.19