Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(106)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(106)
    • 5 Star(96)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2021

    Πολύ καλή συσκευασία μεταφοράς. Αξίζει τα λεφτά του. Ένα μειονέκτημα του είναι ότι η μπαταρία κρατάει περίπου 3 ώρες και όχι 6

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Doskonała maszyna, przybyła zgodnie z planem i dokładnie tak jak opisano. Dobrze zapakowany, solidny i sprawny. Jedyny mankament klawiatury, nie we włoskim formacie, ale był oczekiwany

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Konstrukcja ma doskonałe wykończenie, z wyjątkiem trackpadu, uczucie, gdy używa jest trochę niezręczne, można poprawić, ale działa dobrze! Jeśli chodzi o wydajność, jak w reklamie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Naprawdę świetny produkt. Dobrze zbudowany, bardzo piękny dla oka i bardzo skuteczny w użyciu. Za zapłaconą cenę nie można prosić o lepsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    To nie jest laptop za uczciwą cenę, ale port USB wydaje się tak mały, że nie może pomóc w bezpośrednim użyciu telefonu, a interfejs jest ładny, jest ładny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Pierwsze dni użytkowania bardzo szczęśliwy, do użytku biurowego i oglądania filmów itp. bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Wielkie dzięki, podoba mi się!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Bardzo ładnie wykonany i funkcjonalny laptop. Idealny do codziennej pracy. Szybka wysylka. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Bardzo ładny i fajny laptop. Szybko się zalogujesz. Płynie bardzo gładko... Nie żałuję, że go kupiłem...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Dobry zakup, a przy bardzo szybkiej dostawie, doskonały wybór

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft117 992
    • Ft114 714
    • Ft262 208
    • Ft144 213
    • Ft104 881
    • Ft114 714
    • Ft281 874
    • Ft173 712
    • Ft144 213
    • Ft70 466