Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(136)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(136)
    • 5 Star(122)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2021

    Πολύ καλή συσκευασία μεταφοράς. Αξίζει τα λεφτά του. Ένα μειονέκτημα του είναι ότι η μπαταρία κρατάει περίπου 3 ώρες και όχι 6

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Rozpakowałem i załadowałem. Wygląda świetnie, mam nadzieję, że działa tak samo. Za 10 minut to ustawię. Doskonałe opakowanie, dostarczone na czas. Biuro jest preinstalowane, musi być aktywowane, za darmo jest ważne tylko pięć dni. Polecam ten produkt. 5 gwiazdek

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Dotarł w ciągu 15 dni. Opakowania są bardzo słabe. Miałem uderzenie, które złamało plastik na zewnątrz, dwa pudełka i dotarło do torby, która przykryła laptopa. Na szczęście laptop jest w idealnym stanie. Jestem rozczarowany opakowaniem, ale bardzo zadowolony z laptopa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Bardzo ładnie wykonany i funkcjonalny laptop. Idealny do codziennej pracy. Szybka wysylka. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Doskonała maszyna, przybyła zgodnie z planem i dokładnie tak jak opisano. Dobrze zapakowany, solidny i sprawny. Jedyny mankament klawiatury, nie we włoskim formacie, ale był oczekiwany

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    To nie jest laptop za uczciwą cenę, ale port USB wydaje się tak mały, że nie może pomóc w bezpośrednim użyciu telefonu, a interfejs jest ładny, jest ładny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Naprawdę świetny produkt. Dobrze zbudowany, bardzo piękny dla oka i bardzo skuteczny w użyciu. Za zapłaconą cenę nie można prosić o lepsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    W tej chwili wydaje się to dobra cena ilości produktu..poddam to pod press x sprawdzić, czy jest tak dobry, jak mówią.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    us buyer. shipping was fairly quick. the product is exactly as described and looks like in the images. I'm very satisfied with this notebook. build quality is exceptional, hardware and software run quick. I'll be buying more products from banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Pierwsze dni użytkowania bardzo szczęśliwy, do użytku biurowego i oglądania filmów itp. bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$309.99
    • US$284.99
    • US$409.99
    • US$419.99
    • US$299.99
    • US$319.99
    • US$329.99
    • US$439.99
    • US$303.99
    • US$259.99