Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(400)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(400)
    • 5 Star(378)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/09/2020

    Laptop przyjechał, bardzo dobrze zapakowany i działał bez problemów. To ładny laptop i jestem zadowolony, że go kupiłem. W moim przypadku, choć tryb tabletu nie działał, jakby Windows został ponownie zainstalowany, bez sterowników Bmax. Wszedłem więc na stronę Bmax, ściągnąłem sterowniki, zainstalowałem je, a teraz tryb tabletu działa w porządku, czyli zmiany orientacji, klawiatura i touchpad są wyłączone, itd. Nie wierzę, że lepszy laptop jest dostępny w tej cenie. I nie wierzę, że ludzie wciąż kupują laptopy bez ekranu dotykowego. Ekran dotykowy jest po prostu konieczny, nie można bez niego żyć, w trybie tabletu czy nie! Klawiatura też jest świetna! W przypadku, gdy martwisz się o podatki, korzystając z linii priorytetowej UE, do Grecji trafił bezpośrednio przez DHL bez żadnych dodatkowych kosztów. Naprawdę ładny laptop i niezła cena. Oczywiście nie jest do gier, ale do pracy, przeglądania itp., jest odpowiedni pod względem szybkości. Bateria wydaje się dawać 6 godzin przy normalnym użytkowaniu. Jeżeli w ciągu czasu pozostanie w takim stanie, to również to można uznać za zadowalające. Ale nie podoba mi się logo Bmax i myślę, żeby umieścić nad nim naklejkę.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Doskonały produkt spełnia to, co opisane w publikacji, laptop jest bardzo dobrej jakości, opakowanie jest świetne, ponieważ chroni laptopa bardzo dobrze, instruktywna jest w kilku językach i w języku hiszpańskim, sprzedawca zapewnia dobrą opiekę, tylko że oferuje w języku angielskim, Rozwiązałem go z tłumaczem internetowym, dobrze byłoby zapewnić go również w języku hiszpańskim, zajęło 15 dni, aby przyjechać, ale warto było czekać, dziękuję bardzo banggood

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Bardzo ładny laptop, na pewno VFM. Wszystko jest doskonałe, poza częścią, w której Banggood powiedział „wysył w 2 dni"! Metoda wysyłki: Linia priorytetowa UE/Czas wysyłki: 15-25 dni roboczych Zbyt duże opóźnienie, minęło 10 dni do wysyłki paczki, zamówiona 10 listopada, otrzymana 18 grudnia, W samą porę... Po 25 dniach roboczych!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Dwukanałowy RAM, w pełni laminowany wysokiej jakości ekran IPS, pełen port typu C z obsługą zasilania i ogólnie bardzo dobra oferta za 320€. Czas pracy baterii jest również świetny do 7-8 godzin korzystania z sieci, a nawet 10 godzin tylko wideo na najniższych jasnościach. Klawiatura mogłaby być ulepszona... i aktualizacja bios byłaby naprawdę mile widziana. BangGood usług logistycznych jest świetny, również w Wielkiej Brytanii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Πολύ καλή επιλογή για μη απαιτητική χρήση! αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά του. Αντίστοιχα μηχανάκια τα διπλά λεφτά! Ήρθε πολύ γρήγορα αλλά η συσκευασία δεν ήταν η ενδεδειγμένη, δεν είχε προστατευτικό περιτύλιγμα με αποτέλεσμα να σκίσει το χάρτινο κουτί του. Ευτυχώς δεν είχε υποστεί ζημιές το εσωτερικό του. Έγινε η εγκατάσταση του λειτουργικού και πλέον πετάει και σε tablet mode και σε laptop! Εν κατακλείδι, προτείνεται ανεπιφύλακτα!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Dobry laptop, mały i potężny do codziennej pracy. Przyszedł dziś bardzo dobrze spakowany. Pro: - bardzo dobry ekran dotykowy o cudownych kolorach Wygraj 10 pro Wady: - bateria jest mniejsza niż w opisie, tylko 35,52 W zamiast 38 W. Stojak na palmy jest plastikowy, a nie stopowy głośniki nie za dobre Klawiatura nie jest zbyt dobra. Ogólnie to dobry laptop.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Doskonały stosunek jakości do ceny, dla tych, którzy szukają maszyny na co dzień, nie jest to do hazardu. Pozytywne : Jakość wykończenia, waga i cechy. Negatywny: Wi-Fi z małym zasięgiem

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Szybka dostawa z pięciodniowym zapotrzebowaniem. Doskonała paczka, badania. Szybka dostawa za pięć dni i solidne zamówienie. Wyśmienite opakowanie. Użyję go i zrobię ocenę później

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Bardzo dobry sprzęt, jest trochę mniejszy niż sobie wyobrażałam, ale jestem zadowolona z zakupu, zamówiłam go 9 października i otrzymałam 26 października, jedynym nieprzewidzianym wydarzeniem był numer namierzania, którego nie dostałam i zamówienie nie zostało zaktualizowane

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2020

    Spektakularne... W tej chwili potrzebujemy... Teraz zajęcia zdalne mojej córki będą działać. Dziękuję Banggood, najwyższej klasy usługi dostawy!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft107 760
    • Ft107 760
    • Ft107 760
    • Ft1 844
    • Ft98 523
    • Ft126 233
    • Ft86 207
    • Ft2 706
    • Ft52 955
    • Ft15 084
    • Ft92 365
    • Ft146 243
    • Ft92 365
    • Ft125 768
    • Ft163 181
    • Ft73 891
    • Ft110 839
    • Ft4 000