Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(410)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(410)
    • 5 Star(387)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/04/2022

    Kupujący USA świetny kabriolet ekran dotykowy laptop. Bardzo solidne, metalowe podwozie. Znacznie tańsze niż ms powierzchni pro. Zaufaj mi, spodoba ci się to. To jest zajebiste. Dodatkowo można zainstalować Androida podwójne boot lub w VMwareto coś jest tak grube, jak mój notatka 20 z etui. Zamówiłem 13,3" szklany ochraniacz ekranu na Amazon za 11,99 dolarów. Tak, bardzo polecam ten laptop, jest nawet trochę lepszy niż Y13pro.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Trochę to trwało, ale przybyło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Laptop przyjechał, bardzo dobrze zapakowany i działał bez problemów. To ładny laptop i jestem zadowolony, że go kupiłem. W moim przypadku, choć tryb tabletu nie działał, jakby Windows został ponownie zainstalowany, bez sterowników Bmax. Wszedłem więc na stronę Bmax, ściągnąłem sterowniki, zainstalowałem je, a teraz tryb tabletu działa w porządku, czyli zmiany orientacji, klawiatura i touchpad są wyłączone, itd. Nie wierzę, że lepszy laptop jest dostępny w tej cenie. I nie wierzę, że ludzie wciąż kupują laptopy bez ekranu dotykowego. Ekran dotykowy jest po prostu konieczny, nie można bez niego żyć, w trybie tabletu czy nie! Klawiatura też jest świetna! W przypadku, gdy martwisz się o podatki, korzystając z linii priorytetowej UE, do Grecji trafił bezpośrednio przez DHL bez żadnych dodatkowych kosztów. Naprawdę ładny laptop i niezła cena. Oczywiście nie jest do gier, ale do pracy, przeglądania itp., jest odpowiedni pod względem szybkości. Bateria wydaje się dawać 6 godzin przy normalnym użytkowaniu. Jeżeli w ciągu czasu pozostanie w takim stanie, to również to można uznać za zadowalające. Ale nie podoba mi się logo Bmax i myślę, żeby umieścić nad nim naklejkę.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2020

    Byłem bardzo zadowolony z mojego wyboru. Jest to dość imponująca pozycja z oszałamiającym designem (jak na mój gust), jakością budowy (przynajmniej tak się wydaje), długą baterią (pozostaje tak), doskonałe opakowanie, szybka dostawa et. Dwa drobne problemy. Kluczowe etykiety na klawiaturze są raczej trudne do odczytania w warunkach oświetlenia zewnętrznego, a pokrywa wokół klawiatury jest plastikowa. Oba nie są w stanie zniszczyć całego obrazu dzieła, który jest nieosiągalny. Dobra robota BAX!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2019

    Laptop esteticamente bello in tutte le sue parti. Costruzione buona che dà sensazione di solidità. Dotazione connettori sufficiente. Schermo con bella visuale e tastiera retroilluminata piacevole in scrittura. Macchina pronta all'uso (rapida configurazione iniziale della lingua), operazioni professionali impegnative sconsigliate. Funzionalità molteplici dato il touchscreen, si può passare agevolmente da Pc a tablet o all'utilizzo contemporaneo di entrambe le modalità. Le dimensioni contenute e la leggerezza del prodotto permettono un'ottima portabilità.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Doskonały produkt spełnia to, co opisane w publikacji, laptop jest bardzo dobrej jakości, opakowanie jest świetne, ponieważ chroni laptopa bardzo dobrze, instruktywna jest w kilku językach i w języku hiszpańskim, sprzedawca zapewnia dobrą opiekę, tylko że oferuje w języku angielskim, Rozwiązałem go z tłumaczem internetowym, dobrze byłoby zapewnić go również w języku hiszpańskim, zajęło 15 dni, aby przyjechać, ale warto było czekać, dziękuję bardzo banggood

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2019

    Arrivato nel giro di un paio di settimane, la confezione era integra e con esso tutto il su contenuto. Il PC e davvero bello e di buona qualità, leggerissimo e funziona bene per il momento, ho provato solo Photoshop per piccoli lavori di ritocco e non ha nessun problema, ancora devo vedere come si comporta con sony Vegas con video 1080. Consigliato per chi viaggia spesso e a bisogno di un PC / tablet da viaggio, ma anche per piccoli lavori.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Bardzo ładny laptop, na pewno VFM. Wszystko jest doskonałe, poza częścią, w której Banggood powiedział „wysył w 2 dni"! Metoda wysyłki: Linia priorytetowa UE/Czas wysyłki: 15-25 dni roboczych Zbyt duże opóźnienie, minęło 10 dni do wysyłki paczki, zamówiona 10 listopada, otrzymana 18 grudnia, W samą porę... Po 25 dniach roboczych!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • esaVIP3
    FI
    05/02/2020

    Plusy: metal, ale nie w pełni. Ładny ekran i jasność. Przyzwoity trackpad i klawiatura. Klawiatura. Około 7 godzin czasu pracy na baterii. Ekran dotykowy, bardzo dobra cena. Ładna paczka. Dobra i szybka pamięć. Wady: głośniki nie są dobre, światło klawiatury nierówny, nie jest fanem logo. Plastik z palmy. Verdict: Bardzo dobry notebook do bardzo lekkiej pracy, Dobra jakość budowy w porównaniu do ceny. Bardzo ładny ekran.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Dwukanałowy RAM, w pełni laminowany wysokiej jakości ekran IPS, pełen port typu C z obsługą zasilania i ogólnie bardzo dobra oferta za 320€. Czas pracy baterii jest również świetny do 7-8 godzin korzystania z sieci, a nawet 10 godzin tylko wideo na najniższych jasnościach. Klawiatura mogłaby być ulepszona... i aktualizacja bios byłaby naprawdę mile widziana. BangGood usług logistycznych jest świetny, również w Wielkiej Brytanii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$439.99
    • US$749.99
    • US$309.99
    • US$589.99
    • US$439.99
    • US$669.99
    • US$299.99
    • US$599.99
    • US$389.99
    • US$399.99
    • US$289.99
    • US$269.99
    • US$309.99
    • US$449.99
    • US$429.99
    • US$319.99
    • US$459.99
    • US$349.99