Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(521)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(521)
    • 5 Star(488)
    • 4 Star(29)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/10/2020

    Przybył w 6 dni z Europy. Jest to naprawdę dobrze wykonane, dobre materiały i dobre wyniki. Dotyk jest bardzo reagujący i bardzo szybki. W tej chwili wydaje się to dobrym zakupem. W pakiecie jest również mini USB do adaptera USB oraz różne gniazdka różnych krajów do ładowarki. Jedyną rzeczą jest to, że układ klawiatury nie pasuje, w tym sensie, że niektóre symbole nie pasują do włoskiej klawiatury. Przyjechał już z językiem włoskim. Zalecane.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Naprawdę bardzo wielki, kompaktowy, elegancki kabriolet. W pełni zainstalowany system Windows. Niestety nie ma naklejek na klawiaturze. Do codziennego codziennego użytku, YouTube, przeglądanie ogólne, E-mail, Word, gry, filmy, nawigacja na mapie itp. Nie spiesz się na pierwsze aktualizacje (zarówno aktualizacje systemu i aplikacje Windows Store).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Otrzymane we Włoszech od CZ w około 3 dni, nie tak dobrze zapakowane (bez bąbelkowego plastiku), jak moje poprzednie zamówienia, ale nie widzę żadnych uszkodzeń zewnętrznych. Zaraz się naładuję, więc piszę pierwszą recenzję. Znam bardzo dobrze poprzednie laptopy Bmax i muszę powiedzieć, że jakość materiału została poprawiona. Ogólnie wszystko wygląda bardziej solidnie i czysto. Urządzenia Bmax znacznie się poprawiły pod względem jakości, a także ledwo widoczne klawiatury szare pismo jest teraz żywe! I lubię mieć białe napisy na szarych klawiaturach (czarne klawisze wyglądają tak tanio). Istnieją dwa mikrofony (lewa i prawa strona), więc zakładam, że wejście audio powinno być teraz bardziej jasne. Co mi się nie podoba, to lokalizacja kamery internetowej i to, że jest tylko jeden port typu C. Również, moim zdaniem, tylko logo bmax powinno być umieszczone w środku, a w rogu nie ma 'bmax'. Czekamy na system Windows 11 i marzę o ulepszeniu systemu chłodzenia za pomocą pasty termicznej i miedzianej podkładki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    To świetny leptop do badań, ale bardzo mi przykro z powodu procesora w opisie mówionego o 2,60Ghz procesor N4120 ma 1,10Ghz jest bardzo słaby i temperatura jest bardzo wysoka, ale do działania lekkiego jest świetny

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Absolutnie dobry zakup! Działa sprawnie i bez żadnych szkód. Idealny do nauki online, prac szkolnych, biurowych, a nawet gier. Podoba mi się, że jest elastyczny. Jedyne minusy, jakie znalazłem w tym laptopie, to jakość kamery i jej położenie. W tym celu, może być konieczne zakup kamery internetowej, aby uzyskać jaśniejszy obraz / zdjęcie i dobrą lokalizację. Przycisk zasilania / włączenia jest również niebezpieczny, gdy jesteś w trybie tabletu, ponieważ czasami przypadkowo go klikam. Nawet po tym wypadku, produkt sam w sobie jest dobrym zakupem!! ♥️ pierwszy raz zakupu na tej platformie i cieszę się, że jest dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Wielki mały laptop... Ładny projekt naprawdę szybki... Przybył w świetnym stanie i bardzo szybko do Grecji. Świetna robota Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Świetny mały laptop, dobra wytrzymałość - Youtube może grać przez 2 godziny przy max jasności. Około 40 minut filmów, przeglądania sieci, oglądania zdjęć itp. Zapewni Ci ponad 4 godziny pracy. Koszykówka jest naprawdę dobra. Kolory są świetne, ale tak jak w przypadku wszystkich paneli nie OLED, w rogach jest podświetlenie, ale można je zobaczyć tylko w nocy i na czarnym tle. Może wykonać niektóre modyfikacje RAW w Photoshopie. Jednak, na przykład, filmy z mojego Lumix S5 nie mogą już grać poprawnie, nie mówiąc już o edycji. W każdym razie, jeśli tylko chcesz zrobić przeciąganie, odpowiednio. Masz trochę LUT, więc w połączeniu z Shotcut nie stanowi problemu. Film jest w trakcie cięcia, ale podgląd jest tam, i przynajmniej możesz zobaczyć, jak będzie wyglądał po wyeksportowaniu. Ale, oczywiście, poczekasz na wyeksportowany film. Dla niektórych prac biurowych całkowicie fajny sprzęt i ekran dotykowy jest dużo uzależniający. Jeśli chodzi o filmy, zwykle nie ma problemu z filmami 4K HDR. Po podłączeniu do projektora 1080p, wszystko jest w porządku, ale po podłączeniu do telewizora 4K, filmy są coraz dużo koszenia. Ogólnie, zaskoczył mnie przyjemnie, nie oczekiwałem od niego takiej satysfakcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Pierwsze wrażenie - dobre podstawowe użycie laptopa. Mały, poręczny, lekki, dobrze zbudowany. Idealny do podróży, pracy zdalnej, użytkowania w szkole. Realny przegląd jest możliwy po dłuższym użyciu. Jak dotąd... dobre doswiadczenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Produkty są w porządku. Szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    To niesamowite. Działa idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft89 116
    • Ft130 493
    • Ft1 907
    • Ft95 482
    • Ft89 116
    • Ft141 951
    • Ft62 384
    • Ft87 525
    • Ft46 466
    • Ft20 049
    • Ft136 859
    • Ft114 579
    • Ft130 493
    • Ft120 944
    • Ft190 967
    • Ft178 235
    • Ft114 579
    • Ft25 459