Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(556)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(556)
    • 5 Star(520)
    • 4 Star(29)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/08/2019

    affordable great laptop

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Przybył w 6 dni z Europy. Jest to naprawdę dobrze wykonane, dobre materiały i dobre wyniki. Dotyk jest bardzo reagujący i bardzo szybki. W tej chwili wydaje się to dobrym zakupem. W pakiecie jest również mini USB do adaptera USB oraz różne gniazdka różnych krajów do ładowarki. Jedyną rzeczą jest to, że układ klawiatury nie pasuje, w tym sensie, że niektóre symbole nie pasują do włoskiej klawiatury. Przyjechał już z językiem włoskim. Zalecane.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2019

    Great tiny laptop - best value for the money ($299) on the market. The only disadvanteges are: battery lasts ~4hrs of playing FHD movie, non-iluminated keyboard (just for your consideration), no fingerprint security (same as previous), camera location in bottom-right corner. Other than that, great lightweight laptop for everyday use !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2019

    Great value of money for now

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2019

    OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2020

    Świetny notatnik! Robi dokładnie to, co obiecuje. Wygodny do każdego codziennego użytku. Uruchomienie w kilka sekund dzięki pamięci SSD. Filmy bez spowolnienia. Prezentować zasilanie ze wszystkich adapterów gniazd dla różnych krajów. Stosowanie „V" lub jako tabletki jest idealne. Bardzo się cieszę z tego zakupu. Zamówiony z hiszpańskich magazynów dotarł w 6 dni kalendarzowych.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2019

    This is what I was looking for, I am very pleased with the great quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    To świetny leptop do badań, ale bardzo mi przykro z powodu procesora w opisie mówionego o 2,60Ghz procesor N4120 ma 1,10Ghz jest bardzo słaby i temperatura jest bardzo wysoka, ale do działania lekkiego jest świetny

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2019

    Excelente producto. Robusto y elegante, con muy buenas prestaciones.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Laptop jest wszystkim czego potrzebowałem, jest szybki, lekki, czysty i naprawdę piękny. Przywykłem do 15,6'owych laptopów, więc myślałem, że to małe, ale to dla mnie dobre. Naprawdę. Jest z trzema adapterami, benjaminem, a nawet z adapterem micro USB. Świetny występ! I nie mniej, dla brazylijskich kupców, przeszedł bez opłat. Nie mogłem w to uwierzyć, zwłaszcza, że została otwarta przez Urząd Skarbowy. Nawet opłata za wysyłkę pocztową nie została pobrana.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$419.99
    • US$319.99
    • US$339.99
    • US$2,329.99
    • US$149.99
    • US$1,429.99
    • US$2,369.99
    • US$245.00
    • US$439.99
    • US$194.99
    • US$499.99
    • US$179.99
    • US$169.99
    • US$299.99
    • US$429.99
    • US$509.00
    • US$959.99
    • US$19.99