Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(125)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(125)
    • 5 Star(110)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/08/2021

    Opakowanie jest dobre, montaż jest dobry - nie ma nic do skrzypienia, cpubenchmark dał dobry wynik, Klawiatura jest przyjemna w użyciu, a touchrad „nie proachneshmy". Jedynym małym niuansem jest Ssd 128 GB, ale można zmienić na większą lub dodać SDXC hi prędkości. Nie zapomnij o cenie, bardzo demokratycznej! Ostateczny wynik to 4+ ( Mały Ssd i niezbyt lubi błyszczący wyświetlacz), ale nie krytyczny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Dobry produkt w tej dziedzinie cenowej, bardzo mi się podoba. Proszę zawsze przeczytać opis produktu i powiadomienia o tym, jaki produkt można dostać w dostępnych magazynach. Mogą być różne konfiguracje SSD, przypadku lub budowy. W pozostałych jestem bardzo szczęśliwy whit produktów BAX. W zeszłym roku kupiłem więcej niż sześć laptopów: 2 szt. BAX Y11, 2 szt. BAX Y13, a teraz 2 BMAX X15

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Dobry laptop do podstawowego użytku. Dobra wysyłka dotarła w dobrym stanie. Ważność za twoje pieniądze. Do tej pory wszystko działało dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Dziękuję bardzo!!! Co zalecił lekarz!!! Dobry laptop!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Usługa Bravo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Łał tak miło... Dziękuję ci Banggood i dziękuję wszystkim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    ordinateur bien arrivé, seul chose que je rep proche est le temps de livraison qui était un peu trop long. mais c’est un très bon ordinateur, très esthétique et rapide surtout. le clavier est qwerty!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    GLS dostarczył paczkę, ale nikogo nie było w domu. GLS podpisał się na dostawę z „Kcal" i umieścił paczkę obok moich drzwi, to nie jest zgodne z procedurą. Paczka mogła zostać skradziona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$319.99
    • US$419.99
    • US$299.99
    • US$379.99
    • US$559.99
    • US$319.99
    • US$2,129.99
    • US$519.99
    • US$499.99
    • US$20.99