Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(134)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(134)
    • 5 Star(118)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/03/2021

    <> Za: --------Z zewnątrz---------- Duży ekran i jasny (bardzo ważny) Full HD - rozdzielczość szczegółowa Duża klawiatura i podkładka na myszy Metalowa korpus z aluminium ładny materiał i dotyk (wygląda na ekstra) Bardzo lekki i szczupły bardzo ładny design i premium ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ N4120 CPU 4 rdzenie do dnia 2020 r. z maksymalną częstotliwością pojedynczego rdzenia przy 2,60Ghz 8Gb Ram DDR4 do 2400 Grafika Intel® UHD Graphics 600, obsługa 4K 60hz SSD 128GB, a jeśli chcę, możesz rozszerzyć o M.2 ---------------------------------------------- Posiada ona porządną baterię (zależy od baterii opcji ustawienia) Bardzo dobry dźwięk WIFI dwupasmowy adapter synchronizacyjny (bardzo ważny) USB 3,0 Wyjście HDMI, dźwięk Jack, karta SD Przeciw: Jak wszystkie laptopy potrzebują lepszego chłodzenia (pasta, miedź itp.) Może nie ma klawiatury backlight Jako ITT: Jeśli chcesz przesunąć procesor do granicy, musisz zrobić modyfikacje, takie jak zmiana pasty termicznej, dodać miedzianą płytkę dla lepszego chłodzenia. Podsumuj: Wykonuje zadanie do pracy, jak biuro, internet, wideo. UŻYCIA ROZRYWKI NETFLIX, GRA youtube 8K VIDEO, ZEGARKI itp. WARTOŚĆ pieniężna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Opakowanie jest dobre, montaż jest dobry - nie ma nic do skrzypienia, cpubenchmark dał dobry wynik, Klawiatura jest przyjemna w użyciu, a touchrad „nie proachneshmy". Jedynym małym niuansem jest Ssd 128 GB, ale można zmienić na większą lub dodać SDXC hi prędkości. Nie zapomnij o cenie, bardzo demokratycznej! Ostateczny wynik to 4+ ( Mały Ssd i niezbyt lubi błyszczący wyświetlacz), ale nie krytyczny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    il portatile Bmax y15 corrisponde perfettamente alla descrizione, alla prima accensione Windows 10 ha richiesto l'impostazione di lingua e tastiera e si è avviato perfettamente, lo schermo è luminoso e chiaro, il grande pad è preciso, integrerò la valutazione dopo un po' di utilizzo. considerato il prezzo posso solo consigliarlo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Laptop był super dobrze zapakowany i chroniony, działa perfekcyjnie, posiada okna 10 pro zainstalowany i może być umieszczony w dowolnym języku, wydaje się dość solidny i jest bardzo cienki, zalecany zakup!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    πολύ καλά laptop vfm για τα χρήματα τους windows 10 pro ελληνικά πέρασα μέσω των windows όλα οκ, .Πήρε και νέα ενημέρωση σε μια ημέρα χρήσης ,πολύ γρήγορο, και κομψό σε εμφάνιση!!!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    excellent. Εγκατάσταση δίσκου 500gb WD. Εγκατάσταση windows 10 pro που ενεργοποιήθηκαν αυτόματα.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Przyjechał w 12 dni do Niemiec, z małym ugniataniem w pudle, ale nic ważnego. Jest tego warte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Τον έχω μια βδομάδα, δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Ήρθε Ελλάδα σε 15 μέρες!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Muszę przyznać, że świetnie się pakuje. Laptop wygląda naprawdę dobrze, dla mnie piękny projekt. Laptop jest ciężki, materiał wygląda bardzo dobrze. Czas pokaże. Wszystko było OK, dobry sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Po kilku dniach użytkowania mogę powiedzieć, że ogólnie jest to dobry notatnik. Nie jest zbyt szybki, ale do średniego użytku, jest w porządku: do surfowania w sieci, publikowania, pisania dokumentów, tworzenia wideokonferencji. Szkoda, że ma mało miejsca na ssd, 128 Gb to za mało, biorąc pod uwagę, że Windows 10 i wszystkie aktualizacje zajmują już nawet 40 Gb!

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$285.99
    • US$279.99
    • US$589.99
    • US$299.99
    • US$369.99
    • US$439.99
    • US$499.99
    • US$419.99
    • US$339.99
    • US$249.99