Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(198)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(198)
    • 5 Star(177)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/10/2021

    Odbieram go od jakiegoś czasu. Zanim go odebrałem, czytałem w prasie od innych ludzi, którzy, gdy dostali w swoje ręce, nie odpowiadali. Przynajmniej mnie się to nie przydarzyło! Jeśli chodzi o tabliczkę, to myślę, że to najlepsze, co możesz dostać za te pieniądze. Maszyna doslownie lata. Aplikacje i zabawki podnoszą je wygodnie. Ekran jest bardzo dobrą, solidną aluminiową konstrukcją. Stań z boku, gdy firma wyciągnie futerał na klawiaturę. Na razie mam jeszcze jeden i pasuje całkiem nieźle

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    AnTuTuTu zdobywa więcej niż 210 000 dla tabletu z systemem Android z potężną wydajnością. Może być używany do pracy zdalnej i webowych konferencji bez żadnych problemów. Myślę, że jest to jeden z najbardziej opłacalnych modeli w tym przedziale cenowym. Jeśli chcesz tablet o wysokiej wydajności, a jednocześnie utrzymać koszt tak niski, jak to możliwe, zalecamy go!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Przybył przed terminem dostawy, starannie zapakowany w pudełko i trwałe plastikowe bąbelki. Tablet był łatwy w obsłudze, szybki i z dobrym dźwiękiem mediów. Rozdzielczość kolorów nie jest tak jasna, ale być może trzeba zmienić papier ścienny. Ogólnie rzecz biorąc, bardzo miła tabletka. Dzięki Banggood za niezawodną obsługę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Doskonały stosunek jakości do ceny to zdecydowanie BMAX I11, tablet 4G z systemem Android 11 w bardzo niskiej cenie Nowy model BMAX I11 nieznacznie zmienia styl w porównaniu z poprzednią generacją i stara się zaoferować dodatkowy dotyk klasy. Tabletka wykonana jest ze stopu aluminium, ważąca 450 gramów i o grubości 7,7 mm. Istnieją również ulepszenia ekranu: znajdujemy panel IPS, tym razem z 10.4 przekątnej i rozdzielczości 2K Specyfikacja nowego tabletu 4G opiera się na chipie UNISOC T618 (tak więc idzie o krok dalej niż jego poprzednik), wraz z 8 GB RAM i 128 GB rozszerzalnego pamięci microSD. Akumulator jest jednostką mAh, z tyłu jest miejsce na kamerę 13 MP, a z przodu na selfie i połączenia wideo, znajduje się jednostka 5 MP. Dual Band Wi-Fi, Bluetooth 5.0, podwójna konfiguracja głośników, Android 11 i GPS. Bezpieczeństwo przypisane jest do standardowych metod odblokowania (PIN, hasło lub wzór) lub Face Unlock 2D. Chciałbym, aby jego budowa była nieco bardziej zwarta, z tyłu, ma małą lukę. Chciałbym więcej akcesoriów, nie ma ich wiele na rynku. Ale jest świetny jak na swoją cenę. Polecam BMAX MaxPad I11. I wspaniały sklep Banggood!! Dzięki Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Bardzo dobry, szybki tablet oparty na dotychczasowym użyciu. Lekka, cienka, z małymi ramkami. Twój aparat jest bardzo dobry w porównaniu do tabletek i ceny. Bardzo mi się podoba, na ogół jest bardzo dobry dla mnie, ale mam kilka wad. Jakość montażu nie jest najlepsza, trzeszczy po uchwycie. Regulacja głośności jest zła, po wyciszeniu następny poziom jest już bardzo głośny. Folia fabryczna zbiera wiele odcisków palców (mój ma 2 małe plamy powietrza...). Trudno o dostęp, nie mogłem znaleźć dobrego futerału i ochraniacza ekranu. Jakość w stosunku do ceny jest doskonała.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Tablet przyszedł w ciągu 3 dni roboczych. Świetny design, użyte wysokiej jakości materiały. Tablet jest bardzo szybki z 8GB RAM i czystym Androidem 11. Wyświetlacz 2K jest przejrzysty, ostry z pięknymi kolorami. Powerful audio z głośnikami na górze i na dole. Możesz wstawić 2 karty nano SIM. Świetny zakup, mogę naprawdę polecić ten produkt. A jako niespodzianka, szkło ochronne było już przyklejone do wyświetlacza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Bmax wykonał dobrą robotę z tym tabletem 10,36 " 4G 4G: model I11 8GB, 128GB (EEA), 2000*1200 IPS LCD, akumulator Li-ion (6600mAh). Otrzymasz przyzwoite, certyfikowane urządzenie z Androidem 11 z Google Playstore i tylko kilka preinstalowanych aplikacji Google. Możesz uzyskać dostęp do odzyskiwania mocy i głośności Bmax . (ale być przygotowany do korzystania z google soczewka do tłumaczenia z Chin). Niestety nie ma adaptera wyświetlacza i nie jest pewne, czy OS nigdy nie zostanie zaktualizowany do Androida 12 lub czy będzie możliwe, aby odblokować bootloader i zainstalować LineageOS. W moim przypadku od CZ, tak bardzo szybka dostawa, ale muszę powiedzieć, że nie zapakowane prawidłowo (brak folii bąbelkowej, po prostu kruche oryginalne pudełko). Ponadto folia ochronna ma kilka małych pęcherzyków, a obok tylnej kamery i mikrofonu znajdują się powierzchowne zadrapania (może?).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    To fantastyczny tablet, działa bardzo dobrze na tym, co zostało jeszcze użyte, ale to " Szybko, niesamowita jakość obrazu, dobry dźwięk, 10 wykończeń i jest zgodnie ze specyfikacją 8gb RAM i 128GB ROM. Mam tylko nadzieję, że to potrwa. W tej chwili polecam go ze względu na doskonałą jakość i wyjątkową cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Dostawa w ciągu 5 dni, jakość wykonania jest dobra, działa stabilnie, zasoby są wystarczające, kolor i jasność wyświetlacza są doskonałe, 11 Android, 4g działa dobrze. Wolne miejsce na magazynie 110 GB, istnieje slot na karty SD i SIM. Podsumowanie - świetny zakup w dobrej cenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Tabletka dotarła w ciągu 3 dni. Perfekcyjnie zapakowane. Po rozpakowaniu wszystko działa, wykonanie jest wysokiej jakości, bardzo szybkie. Zdecydowanie polecam go za pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$184.99
    • US$129.99
    • US$224.99
    • US$199.99
    • US$359.99
    • US$399.99
    • US$204.99
    • US$219.99
    • US$199.99
    • US$539.99