Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/04/2022

    Finally after 2 month the product arrived. Nice looking and also suitable for office work and watching online content. It came with Windows 11 Pro but customized as some options are not available. Haven't tested with 4k as my monitor is just a full HD one. Took a very long time to install updates stuck at black screen. The only minus is that BIOS is not accessible. Couldn't found how to do it as in recovery there are just 2 options Reset or Exit.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    日本人としてレビューします。 今回、 Celeron N5095 に惹かれて BMAX 日本のアマゾンでも BMAX Celeron N5095 搭載モデルはなかったんです。 で、使ってみた感想は Celeron とは思えないパワフルさ。 ネット閲覧、動画視聴は普通(つまりラグなく)にできます。 さらに、文書作成も問題なくできました。 またミニ posterunkowy というジャンルは今回が初めてでしたが これが本当に軽くてビビるくらい。 「これ、パソコンだよね???」と何度思ったことか(笑 ディスプレイにマウントすれば省スペース化できる点もメリットです。 今後、 Celeron, シリーズは化けるかもしれませんね [tłumaczenie] Zrecenzuję go jako Japończyka. Tym razem wybrałem BMAX, ponieważ pociągał mnie Celeron N5095. Amazon w Japonii ma również BMAX, ale nie było modelu wyposażonego w Celeron N5095. Impresja, której użyłem, jest tak potężna, że nie mogę myśleć o nim jako o Celeron. Możesz przeglądać internet i oglądać filmy normalnie. Ponadto udało mi się stworzyć dokument bez żadnych problemów. To był mój pierwszy raz w gatunku mini PC, ale jest naprawdę lekki i zaskakujący. Ile razy pomyślałeś, „To jest komputer, prawda jQuery111306818396336272_165099732631?" Inną zaletą jest to, że możesz zaoszczędzić miejsce, montując go na wyświetlaczu. W przyszłości seria Celeron może zostać przekształcona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Do tej pory bardzo dobry mini PC, dość szybki w uruchomieniu, pochodzi z Windows 11 Pro, bardzo mały rozmiar, brak szumu wentylatora prawie cichy, na końcu dobry stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Jak na razie bardzo dobrze. Testy z proxmox, Pfsense i asystentem domowym. Nie zawiera za to kabla sata 4/5 gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Wielki.....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2022

    Nie, nie, nie! Windows 11 pro dla stacji roboczych jest preinstalowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Działa dobrze, ale wentylator jest w pełni włączony i głośny. Próbowałem skontaktować się z Banggoodem w tej sprawie. Trudno jest znaleźć funkcję q&a na banggood. Używam tego mini pc teraz, a odpowiedź stała się ukryta w nowym Win 11 pro, który różni się teraz od Win10. Bez względu na to, jak ustawić kontrolę wentylatora w BIOS jest w pełni włączony i bardzo głośno. Dlatego odliczana jest 1 gwiazdka. Ale działa dobrze jako multimedia / biuro pc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2022

    For normal use like surf the net or use office applications is perfect. If course is not good for games due to the limited cpu power and grafic card. It start in 30 seconds and w11 already installed. Very good for the value

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Łatwy w montażu w szafkach, biurkach i telewizorach ze względu na swój rozmiar. Krótko przetestowane okna, jednak kupiłem to, aby zainstalować firewalle, i pfSense działa bardzo dobrze dla mnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2022

    Pierwsze wrażenie to szybki i poręczny minikomputer, który jest używany jako odtwarzacz multimedialny. Ten zastąpił Minix Neo Z64, który miał trudności z przejściem gładkiego obrazu. BMAX B3 Plus nie ma z tym problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$199.99
    • US$259.99
    • US$179.99
    • US$499.99
    • US$14.29
    • US$929.99
    • US$359.99
    • US$589.99
    • US$769.99
    • US$189.99