Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(92)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(92)
    • 5 Star(85)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/12/2020

    Bardzo szybka wysyłka, nawet w czasie świąt. PC jest niesamowite, proponuję zmienić wdowę na wersję light. Nie jest zbyt szybki w otwieraniu ciężkich aplikacji, ale działa bardzo dobrze, perfekcyjna maszyna do pracy. Zero ciepła i hałasu, jakość premium. Grałem na portalu 2. Nieprawdopodobnie dobrze. Najlepszy huk dla twoich dolców. Ultra szybka wysyłka, nawet w okresie Bożego Narodzenia. PC jest niesamowite, zalecam zmianę wdow na wersję light. Niezbyt szybko w otwieraniu ciężkich aplikacji, ale działa bardzo dobrze, perfekcyjna maszyna. Zero ciepła i hałasu, jakość premium do dotyku. Grałem na Portalu 2 niesamowicie dobrze. Najlepszy strzał dla twoich pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Szybka wysyłka i dostawa. Idealne mini pc do domu lub biura. Działa naprawdę dobrze, przeglądanie kart internetowych, wiele kart, YouTube, filmy, zdjęcia... Kupiony za 124eur łącznie Dziękuję Banggood i BAX

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Works nice and is a good substitute for my desktop. Long-live has to be seen as tropical climate is challenging to electronics. didn't realize there isn't a vga out for my old Lcd monitor, so i had to buy an adapter.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Produkt dotarł na czas i dobrze zapakowany Świetna jakość produktu, i łatwe ustawienie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Cicha, dobra jakość, działa bez hałasu, w porównaniu do ostatniego pawilonu HP, co miałem jest lub grunt, który jest łatwy do przechowywania, dwa skręty za 2 euro centy schowane i naprawione z monitora samsung Wszystko w jednym PC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Works great. nice packing

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Doskonały sprzęt do podstawowego użytku, ten podłączony na monitor i 43-calowy TV, oglądać filmy i strumieniować i przeglądać, używać simult proaneto pakiet biurowy bez zadławienia. Gorąco polecam. Kupiony pod koniec listopada 2020 dostaję po zaledwie 25 dniach w SP, SP.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Bardzo dobry wybór.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Dobrze. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    thank you 😁😁😁😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft68 359
    • Ft104 168
    • Ft175 786
    • Ft61 848
    • Ft65 104
    • Ft42 316
    • Ft309 255
    • Ft161 137
    • Ft208 339
    • Ft17 543