Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(284)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(284)
    • 5 Star(261)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/10/2020

    ممتازة جداً و تعامل الموقع ممتاز في التواصل من خلال التطبيق أو البريد الإلكتروني To było dla mnie wspaniałe doświadczenie. Produkt jest zgodny z oczekiwaniami. Przesyłka jest po prostu świetna. Banggood komunikował się ze mną był świetny. Użyłem zarówno e-maila, jak i aplikacji. Spełniły moje oczekiwania. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Mic jest dobry, nie spodziewałem się po nim zbyt wiele, ale nie jest tak źle. Soundcars jest przyzwoity z przyciskiem, który nie jest najlepszy, ale to robi jej pracę. Jedyną negatywną rzeczą było to, że twierdzą, że 1 tydzień dostawy i paczki zajęło 16 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Element przybyły nie spodziewał się jakości dźwięku Jakość dźwięku jest świetna żegluga była dość droga chyba dlatego, że mieszkam w Kanadzie Zadowolona klientka!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • LesVIP4
    US
    24/03/2021

    Produkt zgodny z opisem. Świetny jako początkujący Blogger lub płyta mieszania muzyki/dźwięku. Jakość materiału jest dobra, podstawka jest wytrzymała i trzyma mikrofon. Mikrofon to Heavy YET „light" co oznacza, że ma dobry stosunek do wagi górnej. Złota koloryzacja jest rewelacyjna pod każdym względem. Widać dobrze. Kiedy ustawione wyglądają całkiem fajnie wszystko w - w całości. Dorzuć kamerę, trochę tła i załóż własny podcast. Za cenę jest niesamowita! (Koszty wysyłki nieco wysokie)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Dziękuję, mimo że zajęło to trochę czasu, aby umieścić zamówienie w tranzycie, ale poza tym to była dobra obsługa i wszystko w stanie muszę tylko zobaczyć, jak działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Wewnątrz przybył wszystko dobrze zapakowane, co zapisane, na zewnątrz nie było dobrze zapakowane nie, pudełko pochodziło z mtas znaki, ponieważ było zapakowane tylko z plastiku z bg. W przeciwnym razie, wszystko działa do tej pory. Dobra jakość dźwięku bm800

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Zestaw jest piękny! Trzy tygodnie zajęło mi dotarcie do moich rąk. Chociaż dotarł do Izraela dokładnie za 2 tygodnie, ale zajęło im to ponad tydzień, by dostarczyć go do sklepu, z którego ją odebrałem. Problem w tym, że ma tyle kabli i brak instrukcji. Próbuję znaleźć film na YouTube albo podręcznik w internecie, żeby sprawdzić, jak podłączyć je do konsoli, ale ciągle dostaję te filmy w filipińskim lub indyjskim, i nic nie rozumiem. Dodatkowo, nawet jeden z nich nie pokazuje, jak podłączyć te kable do zwykłego komputera dla graczy (większość z nich podłącza konsolę do telefonu). Co więcej, większość z nich pokazuje wcześniejszą wersję konsoli, która różni się od rodzaju i ilości wtyczek z tyłu konsoli. Więc się pogubiłem...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Doskonały, przybyłem do Meksyku przed szacowanym czasem (w 11 dni z 15), wszystko bardzo dobrze i dostarczone, jedyne co wymaga poprawy jest logistyka, jak dalsze aktualizacji trwają zbyt długo, aby dotrzeć do 3 dni, Z tego wszystko bardzo dobrze ⡴⠑⡄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⣀⣀⣤⣤⣤⣀⡀ ⁇ ⁇ dobrze ⁇ ⁇ ⁇ ⁇ ⁇ ??Kup to ⁇ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣷⣶⣮⣭⣽⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠇ ⁇ ⁇

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Produkt jest doskonały Przeszło wszelkie oczekiwania Polecamy każdemu streamowi YouTuber, aby kupić produkt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Dobra obsługa tylko opakowanie musi być wykonane w pudełku, aby uniknąć jakichkolwiek uszkodzeń. Ogólnie dobre produkty i dostawa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15,443
    • Ft14,534
    • Ft8,780
    • Ft20,591
    • Ft19,077
    • Ft9,991
    • Ft8,477
    • Ft14,534
    • Ft8,477
    • Ft6,054