Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/02/2021

    Ładnie zapakowany mikrofon i akcesoria przyszły tydzień od CZ do drzwi. Akcesoria odpowiednie i sprawne, ale myślę, że coś się zepsuje lub rozluźni w ciągu pewnego czasu. Wymaga oddzielnego kabla XLR do interfejsu audio (dającego 48v mocy widmo) do wykonania w najlepszym przypadku z najmniej szumem szumu. Jeśli podłączony do komputera z podłączonymi kablami (od mikrofonu z XLR do 3,5 mm audio 3,5 mm do USB do komputera) Jeden wymaga regulacji ustawień mikrofonu komputerowego. Testowane z pierwszej ręki w nagraniu męskiej mowy, dyktowania, żeńskiego śpiewu, akustycznej gry na gitarze i podstawowej jakości dźwięku było odpowiednie we wszystkich przypadkach użycia za cenę. Jeśli to możliwe, należy przeprowadzić pewne przetwarzanie dźwięku za pomocą DAW:S EQ i sprężarki. Ogólnie rzecz biorąc, jest to ok mikrofon odpowiedni dla początkującego studia domowego, do podcastu, vlogowania i korzystania z gier.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Jakość produktu i budowy jest dobra. Jest trochę chwiejny u podstawy, ale stabilny. Nie ma mocy widmowej, a na moim laptopie dźwięk jest bardzo niski i niepraktyczny. Muszę mówić z dużym obciążeniem, gdy mikrofon prawie dotyka moich ust. Zaleciłem i zaleciłem uzyskanie mocy widmowej. Dostawa była nieco dłuższa niż oczekiwano i musiałem płacić podatki importowe. Na szczęście wziąłem ubezpieczenie od podatku importowego, co oznaczało, że Banggood zwróci mi pieniądze i tak się stało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Jest słyszany dość dużo, ale jest to trudne do skonfigurowania (używam linux), mikrofon dotarł do mnie w około 2 miesiące do chili na szczęście nie byłem naliczony celnik. Inną negatywną kwestią jest to, że trzeba mieć dobrą kartę dźwiękową i moc widmową mikrofonu, aby wydobyć jego prawdziwy potencjał, chociaż jest to oczywiste. Istnieją pewne akcesoria, które nie przychodzą, na przykład przewód zasilający mocy widmo, który jest usb i mikrofonu złącze mężczyzny do kobiety. Pozytywne punkty to: konstrukcja z tworzywa sztucznego jest dość dobra, a mikrofon jest łatwy do transportu w przeciwieństwie do innych, jest łatwy do zainstalowania i ogólnie jest dobrej jakości pomimo swojej ceny. Mj ostateczny werdykt warto kupić, jeśli masz już wcześniej doświadczenia z podobnymi mikrofonami i jeśli masz odpowiednie narzędzia, aby wykonać perfekcyjnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Produkt jest zgodny z opisem, wysyłany bardzo szybko i otrzymany w ciągu około tygodnia, więc bardzo szybko! Mikrofon działa dobrze, niektóre dostosowania muszą być wykonane, aby tłumienie szumu tła w strumieniu, ale doskonałej jakości dla pieniędzy na ten moment! Żeby sprawdzić, czy to się utrzyma w czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Jakość ramienia, filtra pop i drutu jest dobra, ale mikrofon, który jest główną rzeczą nie jest tak dużo myślałem, że da mi lepszą wydajność, ale to dobre dla początkującego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Mikrofon przyszedł 6 dni przed oczekiwanym, jestem bardzo zadowolony z jakości za cenę. Zawsze można zrobić to jeszcze lepiej w głosomierzu lub innym oprogramowaniu. Polecam. 10/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Mikrofon pojawił się wcześnie 😍 nic nie zostało uszkodzone ale sugeruję, żeby ludzie dostali moc Fantomów i kolejną kartę dźwiękową USB od Amazona, która kosztuje $8.99.Dźwięk nie jest dobry.Ale mikrofon jest 😄

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Całkiem nieźle. Nie za dużo zysku z dołączonym adapterem USB i kablem, ale brzmi dobrze zasilany przez moc widmo na mikserze. Ramię jest trochę „jak leci", ale odpowiednie do tej pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    excelente calidad de audio, buena respuesta en frecuencia toma muy buenos bajos, no genera ruidos. Excelente relación precio/calidad.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    To niesamowite i kupiłem dwa z nich, ale polecam ci kupić moc widmo, by uwolnić cały potencjał tego mikrofonu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 043
    • Ft15 265
    • Ft22 920
    • Ft8 547
    • Ft11 601
    • Ft16 486
    • Ft13 463
    • Ft11 634
    • Ft3 524
    • Ft4 935