Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(129)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(129)
    • 5 Star(117)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • MaxVIP1
    AR
    26/11/2020

    Wszystko co mówi przychodzi, ale nic nie działa, mikrofon nie działa, Po adapterach, jak na przykład ten, który łączy się w ramieniu jest bardzo mały dla mikrofonu i ten, który ma być atletą usta, które do zwijania jest bardzo duże dla męskiej karty Uzbrój wszystkie obrzydzenia, chciałbym je zwrócić, ale nie możesz albo nie możesz znaleźć miejsca, żeby to zrobić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Przybył we właściwym kolorze i na czas; ramię mikrofonu porusza się we wszystkich kierunkach; łatwe w montażu i użyciu; Nawet z kartą USB, która pojawiła się, dźwięk się zaniżał. Lepiej jest rozważyć uzyskanie mocy widmowej 48v razem; można zmienić jego odbiornik i czułość poprzez konkretne oprogramowanie, co dodatkowo poprawia jakość dźwięku; Był w bardzo kompaktowym pudełku, i tbm bardzo kruchy; Łatwo jest wyjąć go z przodu monitora, kiedy nie jest ci potrzebny; Nie odbiera odgłosów tła i jest jednokierunkowy, nawet z hałaśliwym domem, oddaje tylko mój głos; Nie musisz być blisko, aby wybrać (0~50cm); Struktura jest bardzo jędrna i bezpieczna, produkt, który przyszedł jest oryginalny od mikrofonu do akcesoriów. Gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Wszystko przybyło dokładnie przed czasem. Bardzo dobrze zapakowane. Jeszcze tego nie przetestowałem, ale wszystko wyszło jak w ogłoszeniu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2020

    Nie spodziewałem się, że paczka dotrze zbyt szybko. Kupiłem go 30 czerwca 2020 i dotarł 6 lipca 2020.Opakowanie 85% ok, ale nie jest ważne. Najważniejszą częścią jest jakość zakupionego przedmiotu. Otrzymałem przedmiot zgodnie ze specyfikacją. Więcej sprzedaży przed nami. Zalecany sklep do zakupu tego przedmiotu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Fantastyczny! Bardzo dobry produkt, ze wszystkich części i bardzo szybka dostawa! Nie mógłbym być szczęśliwszy z moim zamówieniem ❤❤ Wskazówka: Dla tych, którzy nie mogą znaleźć adaptera, sprawdźcie drugi element! Tam to było, w moim przypadku! --------------------------------------------------------------- Niesamowite! Mikrofon i wszystko, co zostało włączone, Cam, i działa NIEDOBNIE dobrze!! Nie mógłbym być szczęśliwszy z moim zamówieniem! ❤❤ Wskazówka: Dla każdego, kto nie może znaleźć adaptera do mocowania wstrząsowego, należy sprawdzić drugi montaż/wsparcie. W moim przypadku znalazłem tam adapter!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Ótimo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2020

    Jakość dźwięku jest bardzo doskonała z kartą dźwiękową USB, która jest z nią i korektą dźwięku niektórych programów. Ale jakość stoiska jest trochę zła, ale tak jest. Mam Saudyjską w 11 dni Jakość dźwięku jest bardzo doskonała, z kartą dźwiękową USB, która jest z nią, i niektóre programy audio. Ale jakość stoiska jest trochę słaba, ale tak jest. Dostałem 11 dni w Arabii Saudyjskiej

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Problem jak to rozwiązać?!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Dobry produkt Dzięki Ahmed

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.58
    • US$33.11
    • US$25.29
    • US$18.71
    • US$36.22
    • US$52.89
    • US$46.89
    • US$25.40
    • US$18.71
    • US$22.99