Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(119)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(119)
    • 5 Star(109)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • MaxVIP2
    AR
    26/11/2020

    Wszystko co mówi przychodzi, ale nic nie działa, mikrofon nie działa, Po adapterach, jak na przykład ten, który łączy się w ramieniu jest bardzo mały dla mikrofonu i ten, który ma być atletą usta, które do zwijania jest bardzo duże dla męskiej karty Uzbrój wszystkie obrzydzenia, chciałbym je zwrócić, ale nie możesz albo nie możesz znaleźć miejsca, żeby to zrobić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Przybył we właściwym kolorze i na czas; ramię mikrofonu porusza się we wszystkich kierunkach; łatwe w montażu i użyciu; Nawet z kartą USB, która pojawiła się, dźwięk się zaniżał. Lepiej jest rozważyć uzyskanie mocy widmowej 48v razem; można zmienić jego odbiornik i czułość poprzez konkretne oprogramowanie, co dodatkowo poprawia jakość dźwięku; Był w bardzo kompaktowym pudełku, i tbm bardzo kruchy; Łatwo jest wyjąć go z przodu monitora, kiedy nie jest ci potrzebny; Nie odbiera odgłosów tła i jest jednokierunkowy, nawet z hałaśliwym domem, oddaje tylko mój głos; Nie musisz być blisko, aby wybrać (0~50cm); Struktura jest bardzo jędrna i bezpieczna, produkt, który przyszedł jest oryginalny od mikrofonu do akcesoriów. Gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Fantastyczny! Bardzo dobry produkt, ze wszystkich części i bardzo szybka dostawa! Nie mógłbym być szczęśliwszy z moim zamówieniem ❤❤ Wskazówka: Dla tych, którzy nie mogą znaleźć adaptera, sprawdźcie drugi element! Tam to było, w moim przypadku! --------------------------------------------------------------- Niesamowite! Mikrofon i wszystko, co zostało włączone, Cam, i działa NIEDOBNIE dobrze!! Nie mógłbym być szczęśliwszy z moim zamówieniem! ❤❤ Wskazówka: Dla każdego, kto nie może znaleźć adaptera do mocowania wstrząsowego, należy sprawdzić drugi montaż/wsparcie. W moim przypadku znalazłem tam adapter!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Tak jak to opisano. Zawiera wszystko, co widać na zdjęciach. Wymaga trochę intuicji, ale nie jest zbyt trudne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Wszystko przybyło dokładnie przed czasem. Bardzo dobrze zapakowane. Jeszcze tego nie przetestowałem, ale wszystko wyszło jak w ogłoszeniu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Problem jak to rozwiązać?!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2020

    Wszystko zgodnie z wymogami, pudełko, które przyszło jest kartonowe, w razie gdybyś musiał dostarczyć walizkę do transportu. Myślałem, że komponenty to prawie cały plastik, ale materiał jest żelazny i aluminium, odporny, a co do dźwięku jest tego wart dla każdego, kto nie chce wydać zbyt dużo i mieć dobry pickup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    Szalenie szybka świnia. Produkt dokładnie taki jak na zdjęciach i opisie. Nie używam okrągłej osłony wiatrowej, tylko tej, która mocuje się bezpośrednio do mikrofonu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DaveKZN
    ZA
    13/08/2020

    Mikrofon działa. Złącze na boomie jest mniejsze od tego na uchwycie mikrofonu: musiałem kupić adapter. Zwykle mikrofon jest z adapterem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Jeszcze nie próbowałem, ale jest w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 704
    • Ft7 361
    • Ft8 031
    • Ft7 909
    • Ft16 019
    • Ft6 692
    • Ft10 708
    • Ft6 357
    • Ft17 738
    • Ft21 755
    • Ft11 865
    • Ft14 908
    • Ft5 687
    • Ft8 822
    • Ft17 738
    • Ft6 357
    • Ft21 755
    • Ft7 227