Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(119)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(119)
    • 5 Star(109)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • MaxVIP2
    AR
    26/11/2020

    Wszystko co mówi przychodzi, ale nic nie działa, mikrofon nie działa, Po adapterach, jak na przykład ten, który łączy się w ramieniu jest bardzo mały dla mikrofonu i ten, który ma być atletą usta, które do zwijania jest bardzo duże dla męskiej karty Uzbrój wszystkie obrzydzenia, chciałbym je zwrócić, ale nie możesz albo nie możesz znaleźć miejsca, żeby to zrobić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Przybył we właściwym kolorze i na czas; ramię mikrofonu porusza się we wszystkich kierunkach; łatwe w montażu i użyciu; Nawet z kartą USB, która pojawiła się, dźwięk się zaniżał. Lepiej jest rozważyć uzyskanie mocy widmowej 48v razem; można zmienić jego odbiornik i czułość poprzez konkretne oprogramowanie, co dodatkowo poprawia jakość dźwięku; Był w bardzo kompaktowym pudełku, i tbm bardzo kruchy; Łatwo jest wyjąć go z przodu monitora, kiedy nie jest ci potrzebny; Nie odbiera odgłosów tła i jest jednokierunkowy, nawet z hałaśliwym domem, oddaje tylko mój głos; Nie musisz być blisko, aby wybrać (0~50cm); Struktura jest bardzo jędrna i bezpieczna, produkt, który przyszedł jest oryginalny od mikrofonu do akcesoriów. Gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Fantastyczny! Bardzo dobry produkt, ze wszystkich części i bardzo szybka dostawa! Nie mógłbym być szczęśliwszy z moim zamówieniem ❤❤ Wskazówka: Dla tych, którzy nie mogą znaleźć adaptera, sprawdźcie drugi element! Tam to było, w moim przypadku! --------------------------------------------------------------- Niesamowite! Mikrofon i wszystko, co zostało włączone, Cam, i działa NIEDOBNIE dobrze!! Nie mógłbym być szczęśliwszy z moim zamówieniem! ❤❤ Wskazówka: Dla każdego, kto nie może znaleźć adaptera do mocowania wstrząsowego, należy sprawdzić drugi montaż/wsparcie. W moim przypadku znalazłem tam adapter!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Tak jak to opisano. Zawiera wszystko, co widać na zdjęciach. Wymaga trochę intuicji, ale nie jest zbyt trudne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Problem jak to rozwiązać?!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    Szalenie szybka świnia. Produkt dokładnie taki jak na zdjęciach i opisie. Nie używam okrągłej osłony wiatrowej, tylko tej, która mocuje się bezpośrednio do mikrofonu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Jeszcze nie próbowałem, ale jest w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Ótimo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Wysłałeś mi moc bez orzechów, więc jest nie pasuje do kija, a ja nie mogę dokończyć całego zestawu, możesz to naprawić?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    משלוח לישראל בתוך 9 ימים!!!!! המיקרופון מעולה לגיימינג ולהקלטות, ממליץ מאוד לקנות!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 043
    • Ft13 188
    • Ft16 486
    • Ft22 920
    • Ft11 634
    • Ft6 104
    • Ft13 463
    • Ft9 463
    • Ft10 223
    • Ft5 286