Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(65)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(65)
    • 5 Star(58)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/10/2020

    Cześć Banggood, otrzymałem produkt, dobra obsługa, dobre opakowanie. Cieszy mnie testowanie kondensatora BM800. Uzupełnij to, co jest reklamą, jedyne czego nie ma to logo BM800. Ogólnie jest dobry i zadowolony. Utrzymuj dobrą jakość i obsługę klienta. Kupię więcej rzeczy na stronie BANGGOOOD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Hallo tutaj szybka dostawa wygląda dobrze tylko nazwy na mikrofonie nie ma, pakiet wygląda dobrze mikrofon w paczce z pianką więc jest dobrze chroniony Nie próbowałem go odrzutowo ale wkrótce będę zajęty budową własnego domowego studia Nie potrzebował mikrofonu, ale inne rzeczy, ale sprawdziłem na You Tube i recenzje, gdzie jest bardzo pozytywna, więc mikrofon jest mile widziany, a teraz zamów inne rzeczy i zacznij grać jak „Zagraj tą zabawną muzykę białasie" Graj tę funky muzykę aż do śmierci, aż do śmierci, ale najbardziej jeśli blues i rockabilly to pogłos i echo jest naprawdę świetne. Na razie powitajcie Sjaaka, J.M.M.V. Loenhouta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    To mnie fascynuje, czynnik jakości ceny jest doskonały, teraz nadszedł czas, aby poczekać długi czas, aby zobaczyć jak mikrofon zachowuje się. Ale reszta, świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2020

    Produkt jest dobry i odbierany w dobrej jakości, ale w moim pac nie otrzymałem wiatraczki, daj mi znać, czy ma być wliczony w cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Bardzo szybka dostawa 2 dni! Jeszcze go nie użyłem, ale jest spakowany!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Zamówienie przybyło w ramach czasowych przez DHL. Treść zakończona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Doskonały mikrofon za te pieniądze. Zasilanie zewnętrzne zdecydowanie potrzebujesz w przeciwnym razie jest prawie niemożliwe, aby coś usłyszeć. Dostawa była 2 dni przez GLS. Zaszyłem sprężyny, ponieważ tworzą wibracje od stołu do mikrofonu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Tanx baggood ahooy lapho wcześniej myślałem, że Bóg błogosławi jakość jest idealna 👌 mikrofon Bm800

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    To było przed Ml, jak się spodziewałem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Doskonały mikrofon, i przybyłem wcześniej niż się spodziewałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14,497
    • Ft9,253
    • Ft16,349
    • Ft11,721
    • Ft8,944
    • Ft14,806
    • Ft8,636
    • Ft13,572
    • Ft11,196
    • Ft7,803