Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/08/2021

    Produkt pojawił się w spodziewanej dacie dostawy nawet przy opóźnionym locie do RPA. Dobre solidne opakowanie bez uszkodzenia opakowania i produktu. Testowane i działa jak należy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Wszystko zgodnie, polecam sprzedającego przyjechać w mniej niż miesiąc i bez uszkodzeń, mały cios z jednej strony, ale nic super pokazowego, podoba mi się produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Zamówiłem produkt Friends w dniu 24.09.2021. Dostarczone w dniu 30.09.2021 On przyszedł bardzo szybko. Ale był głośny problem z mikrofonem, którym zajmowałem się przez tydzień. Nie wiem jak to rozwiązałem, ale miałem problem z mikrofonem. Powiedziałbym, że to dobry zestaw nagrań i transmisji na żywo dla pierwszych startów. Nie wrócił, mimo że zapisałem swój problem sprzedawcy. Możesz zamówić z myślą o nich.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Wspaniały produkt! pozytywnie zaskoczył mnie w każdym calu i został dostarczony przed planowanym terminem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Good value for money, would be fantastic if there was a way to customize the sounds/effects trough an app or firmware tool The microphone are condenser type and are not good for noisy environments and will pick up every little noise. The V9 sound card mixer does not do a bad job either. Good Buy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Dostałem go w ciągu 3 tygodni od złożenia zamówienia. Więc, dość szybka dostawa. To działa dobrze, dobrze działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • lanpn
    DE
    05/10/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    To jest ładne narzędzie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 095
    • Ft5 571
    • Ft12 115
    • Ft19 341
    • Ft20 325
    • Ft12 062
    • Ft6 813
    • Ft12 849
    • Ft8 915
    • Ft20 813