Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(347)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(347)
    • 5 Star(316)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/10/2020

    ممتازة جداً و تعامل الموقع ممتاز في التواصل من خلال التطبيق أو البريد الإلكتروني To było dla mnie wspaniałe doświadczenie. Produkt jest zgodny z oczekiwaniami. Przesyłka jest po prostu świetna. Banggood komunikował się ze mną był świetny. Użyłem zarówno e-maila, jak i aplikacji. Spełniły moje oczekiwania. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    McCroe dał mi świetną kartę dźwiękową i bardzo dobrą cenę, a szybkie dostarczenie zajęło 15 dni. Nowe namierzanie wiedząc, że kontaktują się z Tobą, gdy produkt dotrze do Twojego miasta i wysłać Ci wiadomość SMS. Jeśli transmisja jest poprzez szczerość radzę Marokańczykom kupować na stronie bez obaw

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Doskonały stosunek jakości do ceny. Dobrze zapakowane, i dotarły 9 dnia po zamówieniu z Veracruz do Estafety. Mikrofon obok karty dźwiękowej ma doskonałą ostrość. Żadnych dziwnych dźwięków czy statycznych. Przynosi wcześniej ustalone dźwięki w konsoli, nie włącza się podczas łączenia, musi przytrzymać przycisk ON / OFF przez kilka sekund i natychmiast po włączeniu komputera wykryje go i zacznie działać. Materiały, które uważam za dobre, metalowy mikrofon i ramię są mocne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Mic jest dobry, nie spodziewałem się po nim zbyt wiele, ale nie jest tak źle. Soundcars jest przyzwoity z przyciskiem, który nie jest najlepszy, ale to robi jej pracę. Jedyną negatywną rzeczą było to, że twierdzą, że 1 tydzień dostawy i paczki zajęło 16 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Element przybyły nie spodziewał się jakości dźwięku Jakość dźwięku jest świetna żegluga była dość droga chyba dlatego, że mieszkam w Kanadzie Zadowolona klientka!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • LesVIP4
    US
    24/03/2021

    Produkt zgodny z opisem. Świetny jako początkujący Blogger lub płyta mieszania muzyki/dźwięku. Jakość materiału jest dobra, podstawka jest wytrzymała i trzyma mikrofon. Mikrofon to Heavy YET „light" co oznacza, że ma dobry stosunek do wagi górnej. Złota koloryzacja jest rewelacyjna pod każdym względem. Widać dobrze. Kiedy ustawione wyglądają całkiem fajnie wszystko w - w całości. Dorzuć kamerę, trochę tła i załóż własny podcast. Za cenę jest niesamowita! (Koszty wysyłki nieco wysokie)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Dziękuję, mimo że zajęło to trochę czasu, aby umieścić zamówienie w tranzycie, ale poza tym to była dobra obsługa i wszystko w stanie muszę tylko zobaczyć, jak działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Wewnątrz przybył wszystko dobrze zapakowane, co zapisane, na zewnątrz nie było dobrze zapakowane nie, pudełko pochodziło z mtas znaki, ponieważ było zapakowane tylko z plastiku z bg. W przeciwnym razie, wszystko działa do tej pory. Dobra jakość dźwięku bm800

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Zestaw jest piękny! Trzy tygodnie zajęło mi dotarcie do moich rąk. Chociaż dotarł do Izraela dokładnie za 2 tygodnie, ale zajęło im to ponad tydzień, by dostarczyć go do sklepu, z którego ją odebrałem. Problem w tym, że ma tyle kabli i brak instrukcji. Próbuję znaleźć film na YouTube albo podręcznik w internecie, żeby sprawdzić, jak podłączyć je do konsoli, ale ciągle dostaję te filmy w filipińskim lub indyjskim, i nic nie rozumiem. Dodatkowo, nawet jeden z nich nie pokazuje, jak podłączyć te kable do zwykłego komputera dla graczy (większość z nich podłącza konsolę do telefonu). Co więcej, większość z nich pokazuje wcześniejszą wersję konsoli, która różni się od rodzaju i ilości wtyczek z tyłu konsoli. Więc się pogubiłem...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Doskonały, przybyłem do Meksyku przed szacowanym czasem (w 11 dni z 15), wszystko bardzo dobrze i dostarczone, jedyne co wymaga poprawy jest logistyka, jak dalsze aktualizacji trwają zbyt długo, aby dotrzeć do 3 dni, Z tego wszystko bardzo dobrze ⡴⠑⡄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⣀⣀⣤⣤⣤⣀⡀ ⁇ ⁇ dobrze ⁇ ⁇ ⁇ ⁇ ⁇ ??Kup to ⁇ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣷⣶⣮⣭⣽⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠇ ⁇ ⁇

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 474
    • Ft10 680
    • Ft7 832
    • Ft10 680
    • Ft9 925
    • Ft15 666
    • Ft6 762
    • Ft12 460
    • Ft10 323
    • Ft8 544
    • Ft10 680
    • Ft29 911
    • Ft13 317
    • Ft16 647
    • Ft15 105
    • Ft20 365
    • Ft23 143
    • Ft3 200