Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(172)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(172)
    • 5 Star(155)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/07/2021

    Pięć gwiazdek! Jest łatwy w montażu, a podręcznik jest bardzo wyjaśniający, prawie nie trzeba czytać. Wszystkie elementy są ponumerowane, a narzędzia są gotowe do montażu. W kwestii oprogramowania, firmaware w nim zainstalowany jest bardzo dobry. Jest praktycznie zmontowany i pozostawiony druk. Oczywiście, dla początkującego wymaga to trochę nauki, ale udało mi się wydrukować mój ulubiony kawałek, jak tylko skończę go składać. Naprawdę rewelacyjne! Różnicowa jest ledem, który oświetla łóżko. Ominął mnie tylko jeden szczegół, który nie przyszedł do mnie. Jestem bardzo zadowolony z ubezpieczenia Banggood. Zostałem wykupiony z pełną wartością opłaty celnej i to było bardzo szybkie. Byłem bardzo dobrze obsłużony przez personel. Gratulacje!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Był dobrze zapakowany, ale nie był z kartą SD, niestety, jest z 50 gramami PLA, które można zagrać małym, łatwym montażem, i już drukuje bardzo dobrą jakość z pudełka. Nie musiałem robić nic innego, niż ustawianie stołu, żeby uzyskać odciski na najwyższej jakości. Polecam dla początkujących.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Naprawdę dobra drukarka w cenie i dotarła w szacowany termin dostawy. Byłem pobierany podatek i opłaty za rozliczenie w moim kraju, ale ponieważ miałem ubezpieczenie tarrif, Banggood zwrócił mi 100%. 5 gwiazdek dla produktu i usługi. Jedynym minusem było to, że moja drukarka została uszkodzona podczas wysyłki, to jest wina Amarex, ale drukarka nadal działa w 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Przesyłka trwała 3 dni, a drukarka była częściowo zmontowana i ładnie zapakowana. Drukarka posiada stalową blachodową ramę z częściami aluminiowymi magenta-metal oraz niektóre profile V-Slot z aluminium 2020/2040. Sztywne sprzęgło do Z-Motor i ferrele! Ramka jest rozsądna sztywna dla drukarki i montaż był łatwy dzięki świetnemu podręcznikowi pdf na karcie SD i wideo na Biqu-youtubechannel. Każda torba śrub jest oznakowana i można również dostać kilka zapasowych, jak również każdy narzędzia lub klucz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Nie znam słów, by opisać tę drukarkę. Jestem nią oczarowana. To był pewny i bardzo szczęśliwy wybór. Zdecydowanie polecam zakup tej drukarki!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Super dobrze zapakowane, dużo dobrej jakości pianki, drukarka jest bardzo łatwa w montażu i jakość pudełka jest dobra, po niektórych ulepszeniach jest teraz prawie idealna

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Produkt przyszedł zgodnie z opisem, już przetestowany i działa doskonale, został dostarczony bardzo szybko, a ubezpieczenie pokrywało opłaty celne. Polecam sprzedającego.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Nie podoba się, że nie jest całkowicie z odpowiednim kolorem, bez kaczek, bez karty SD ; Pr zrobić pierwsze wrażenie testu nie podoba się 👎🏿

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Jestem bardzo zadowolony z tej drukarki 3D. Doskonały produkt. Przybył tylko w ciągu 1 tygodnia. Instalacja jest bardzo łatwa. Istnieje dokładny podręcznik użytkownika, który krok po kroku ilustruje proces.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Ładna drukarka 3D. Dobra jakość. Nie spodziewaj się zrobić pracy z 50 gr włókna, które obejmuje drukarka. Zmontowałem to przy pomocy nagrania z twojej tuby. Polecam. Dobra jakość druku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft399
    • Ft80 024
    • Ft2 676
    • Ft117 100
    • Ft924
    • Ft14 828
    • Ft5 249
    • Ft1 780
    • Ft2 493
    • Ft55 668