Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(104)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(104)
    • 5 Star(97)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/05/2021

    Thank you. All arrived complete as shown in the webpage. Nice fan cooler. Good product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Przybyć bardzo szybko i dobrze pakowane, idealne dzięki banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2019

    It is a small 24V fan that can be used to push air outside or inside to avoid stagnation or unbalance of humidity and lower the temperature of the air or of certain electronic components such as transistors, integrated circuits, triacs, stabilizers etc. Just what I need with my Tesla coil.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2019

    cordial saludo desde Colombia el producto solicitado es de 12 voltios y el producto que enviaron es de 24 voltios el cual no me sirve para nada solicitó la devolución de mi dinero

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2018

    These fan are very small and the air flow is very light. could be useful only for cooling parts that are not too hot. on the contrary they are very silent questi fan sono molto piccoli e il flusso di aria è molto modesto. possono essere utili solo per raffreddare parti non troppo calde. di contro sono molto silenzionsi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2019

    El ventilador lo compré para ponérselo a mi Esc ya que si utilizarás baterías lipo de 3 celdas recomiendan cambiar el de 5v por uno de 12v como este, y la verdad va de maravilla, le ayuda bastante que sea Brushless pues es más eficiente y consume menor energía, muy recomendado como dije anteriormente para enfriar el esc si utilizarás baterías de 3 celdas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    Zdecydowanie otrzymałem specyfikację 24V. Użyję przez jakiś czas kontroli trwałości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2019

    I got 24V fans instead of 12V but this ones seems to be done well. but I can't use it because i need 12V

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2019

    Good quality .. and good price .. there are different sizes (24V).. thanks bangwood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2019

    Thanks you very much very good product very fast delivery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 771
    • Ft2 940
    • Ft1 469
    • Ft4 778
    • Ft5 884
    • Ft2 204
    • Ft2 940
    • Ft2 204
    • Ft952
    • Ft2 571
    • Ft67 534
    • Ft1 469
    • Ft82 507
    • Ft765
    • Ft62 437
    • Ft379
    • Ft3 676
    • Ft5 858