Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/04/2018

    it arrived today and I can't wait to try it out soon :) thank you Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2017

    منتج رائع انصح بشراء المنتج ...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2018

    Гель Алое Вера мне очень понравился, после применения кожа на лице стала подтянутой, хорошо убирает отеки под глазами, очень хорошо увлажняет кожу. Очень приятный тонкий запах, советую приобретать.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2017

    Gostei! Gel com textura seca após aplicado, não fica grudento. Perfume suave. Bom produto. Uso também nos cabelos como pomada e fica ok. Pouco tempo de uso para mais considerações.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2018

    Muito bom, amei. Textura excelente, parece um gel, dá pra utilizar no cabelo, no rosto e no corpo para hidratação.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2019

    Stiglo je na vrijeme za 20 dana. Kvalitetu ćemo ocijeniti i odlučiti da li kupujemo ponovno. Hvala.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2017

    Easily absorbed, hydrates the skin and hair, i use daily. I just don't like the container since i have to put my thing on it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2020

    Podoba mi się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2019

    nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2019

    really good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6,660
    • Ft3,934
    • Ft9,083
    • Ft2,723
    • Ft2,117
    • Ft3,934
    • Ft3,631
    • Ft8,141
    • Ft6,357
    • Ft6,054
    • Ft5,751
    • Ft13,323
    • Ft1,511
    • Ft5,146
    • Ft2,420
    • Ft3,328
    • Ft2,117
    • Ft3,901