Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    looks nice!

    2018-04-16 11:38:06

    it arrived today and I can't wait to try it out soon :) thank you Banggood

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    سلطنة عمان

    2017-09-25 02:34:45

    منتج رائع انصح بشراء المنتج ...

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-28 10:52:08

    Stiglo je na vrijeme za 20 dana. Kvalitetu ćemo ocijeniti i odlučiti da li kupujemo ponovno. Hvala.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-26 14:31:02

    Like it

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-02 12:46:23

    nice

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Гель Алое Вера увлажняющий.

    2018-01-02 20:50:46

    Гель Алое Вера мне очень понравился, после применения кожа на лице стала подтянутой, хорошо убирает отеки под глазами, очень хорошо увлажняет кожу. Очень приятный тонкий запах, советую приобретать.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Hidratante versátil!

    2017-07-06 14:14:41

    Gostei! Gel com textura seca após aplicado, não fica grudento. Perfume suave. Bom produto. Uso também nos cabelos como pomada e fica ok. Pouco tempo de uso para mais considerações.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Amei

    2018-02-18 13:11:47

    Muito bom, amei. Textura excelente, parece um gel, dá pra utilizar no cabelo, no rosto e no corpo para hidratação.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Good

    2017-11-11 13:31:53

    Easily absorbed, hydrates the skin and hair, i use daily. I just don't like the container since i have to put my thing on it.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-06-19 15:37:15

    really good

    Komentarze
  1 2 3  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>