Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1349)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1349)
    • 5 Star(1171)
    • 4 Star(92)
    • 3 Star(42)
    • 2 Star(21)
    • 1 Star(23)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/12/2020

    Uważaj na rozmiar! Bardzo mały. Światło jest dobre i w dużej odległości. Rozczarowana rozmiarem. Bangood musi uważniej sprawdzać przedmioty.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    W zeszłym roku mieliśmy emisję akcji, ale załatwiliśmy to doskonale. Kolejność przybyła w dobrze zapakowane pudełko, jest bardzo lekki w dłoni, prawie ciężar zabawki, tylko na przyszłość uważam, że połączenie z lania jest odpowiednim dodatkiem do elementu. Masz cztery ustawienia natężenia, pełną moc, połowę mocy, strop i światło boczne. Jednostka nie jest tak potężna, jak pokazano w opisie, nie zrozum mnie źle światło jest jasne, ale nie obszar jasny jak w reklamie. Opcja światła bocznego jest naprawdę ładny i jasny, a stroboskop jest dobry dla przyciągania uwagi, Główna moc i zmniejszona moc nie oświetlają jak pokazano, ale jest wystarczająco jasna jak na obrazkach, dodatkowo ma ładny stan baterii w czterech zielonych światłach i lewej stronie uchwytu w postaci czterech świateł. Ogólnie jest to miła lekka pochodnia, ale ma niewiele mniej oświetlenia niż pokazano w reklamie. Czy polecam.... Tak, tak jak to jest miła, mała pochodnia z naprawdę jasnym światłem bocznym. Jasność głównego światła była trochę rozczarowująca, kiedy zobaczyłem światło, ale mimo to jest dobra pochodnia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Μικρός και πάρα πολύ ελαφρύς φακός LED με εξαιρετικά δυνατό φωτισμό για το μέγεθος του. Προσεγμένη συσκευασία αν και κάνα δυο γρατσουνιές υπήρχαν στο προϊόν, ευτυχώς όχι σε σημεία που να δημιουργείται πρόβλημα. Δεν νομίζω να αντέχει σε πτώσεις και γενικώς σε αντίξοες συνθήκες αλλά είναι ό,τι πρέπει για απλή καθημερινή χρήση. Έφτασε από Κίνα στο κούριερ σε 10 εργάσιμες ημέρες κι από το κούριερ στα χέρια μου, σε 9. Σε γενικές γραμμές, θα το πρότεινα για τα λεφτά του. Small and very lightweighted LED flashlight with good enough lighting for its size. Careful packaging, although there were a couple of scratches on the product, fortunately not in places that could cause a problem. I do not think it can withstand falls and use in wild conditions but it is what is needed for simple applications. It arrived from China to the courier in 10 working days and from the courier in my hands, to 9. In general, I would recommend it for the money.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Znacznie potężniejsze niż przewidywano. Wiedziałem, że nie jest porównywalna z wersją za 300 dolarów, ale to coś jest jasne i ma trochę dystans do promienia światła. Z pewnością zamówię więcej, gdy zobaczę, jak długo potrwa ładunek. Przybycie zajęło wieki, ale warto było czekać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Ma trzy opcje dla dużego projektora. 1. Mocne światło 2. Mniej światła 3 Bardzo przydatne i małe rozproszone światło z ciała Nie podoba mi się, że wszystko robi się tym samym przyciskiem. Musisz wcisnąć opcje kilka razy. Promień światła jest bardzo silny i bardzo wąski...! Zawiera 3,7 woltową baterię, która jest dość mocna. Rączka jest bardzo wygodna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Nazwa Xanes nigdzie nie istnieje. Średnia jakość, za dużo plastiku! Ma małe jasne światło w środku i dużą dyfuzję światła. Brak regulacji jasności, a drugie schody nie robią różnicy. W czwartej, jest lepiej z bocznym światłem, dlatego go dostałem! Cztery gwiazdki to za dużo na nic!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Posiada trzy opcje dla dużego projektora. 1. Mocne światło 2. Mniejsza ilość światła 3. Flashing Bardzo przydatne i małe światło rozproszone z ciała Nie podoba mi się, że wszystko odbywa się za pomocą tego samego przycisku. Musisz nacisnąć kilka razy opcję. Wiązka światła jest bardzo silna i bardzo wąska...! Zawiera baterię 3,7 V, która jest dość mocna. Uchwyt jest bardzo wygodny. Bardzo mi się podobał, kupiłem go ponownie i polecam go...!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    (PL) Produkt zgodny z opisem. Po rozpakowaniu wypadł mały kawałek ciała latarni. Przykleiłem kawałek w miejscu, teraz wszystko jest w porządku. Błyszczy normalnie, ale nie tak jasno jak w opisie. Wąska wiązka. W środku jest jedna bateria bez oznakowania, jest miejsce na jeszcze jedną baterię 18650. Możesz wyłączyć latarkę tylko poprzez przeglądanie wszystkich trybów.
    (PL) Towary jak w opisie. Po rozpakowaniu, wypadł mały kawałek poszewki z lampionu. Wsadź kawałek, już w porządku. Błyszczy normalnie, ale nie tak jasno jak opis. Wąska wiązka. W środku jest jedna nieoznakowana bateria 18650, jest miejsce na kolejną baterię. Możesz wyłączyć pochodnię tylko poprzez przejście przez wszystkie tryby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Bardzo ładnie. To wartość dla pieniędzy!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Tak jak w opisie, warto kupić ❤️

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$31.99
    • US$35.99
    • US$48.99
    • US$7.99
    • US$11.99
    • US$159.95
    • US$18.99
    • US$11.25
    • US$14.40