Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1280)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1280)
    • 5 Star(1109)
    • 4 Star(90)
    • 3 Star(40)
    • 2 Star(21)
    • 1 Star(20)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/08/2021

    コンパクトで良いが遠距離重視のためか、近くの明るさは低かったが、サブライトでおぎなえるようですね Jest kompaktowy i dobry, ale pewnie dlatego, że podkreśla duże odległości, jasność w pobliżu była niska, ale wydaje się, że można go pokryć podświetleniem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Posiada trzy opcje dla dużego projektora. 1. Mocne światło 2. Mniejsza ilość światła 3. Flashing Bardzo przydatne i małe światło rozproszone z ciała Nie podoba mi się, że wszystko odbywa się za pomocą tego samego przycisku. Musisz nacisnąć kilka razy opcję. Wiązka światła jest bardzo silna i bardzo wąska...! Zawiera baterię 3,7 V, która jest dość mocna. Uchwyt jest bardzo wygodny. Bardzo mi się podobał, kupiłem go ponownie i polecam go...!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    Daję 5 gwiazdek, ponieważ produkty są związane z tym, ile wydajesz... Zapłaciłem mniej niż 11 euro Mam przydatną latarkę do samochodu, piwnicy i poręczne światło dla Black out AGD, Używany w nocy na ulicy byłem pod wrażeniem długości wiązki światła. Dobrze 3 godziny żywotności baterii, zrobił zdjęcie obok butelki pół litra, aby pokazać rzeczywisty rozmiar, produkt i „z lekkiego plastiku, powtarzam go" spojrzał na kontekst jakości / ceny, Jeśli chcesz pochodnię życia, będziesz musiał wydać co najmniej 40 euro, ale jeśli chcesz tani i funkcjonalny produkt wybrać właściwy,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Ładna lampa, z plastiku, niezłego plastiku, ale nie sądzę, żeby kilka upadków przetrwało. Świeci dobrze i jasno, będzie to wygodne do wędrówek, zwłaszcza, że waga dla pieszych jest ważna. Lśnią długo. Jest na nogach od czterech godzin, ale traci 30% jasności, a ostatnie pół godziny jest bardzo słabe. Waży 144 gram - 1103 mAh tester podczas ładowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Posiada trzy opcje dla dużego projektora. 1. Mocne światło 2. Mniejsza ilość światła 3. Flashing Bardzo przydatne i małe światło rozproszone z ciała Nie podoba mi się, że wszystko odbywa się za pomocą tego samego przycisku. Musisz nacisnąć kilka razy opcję. Wiązka światła jest bardzo silna i bardzo wąska...! Zawiera baterię 3,7 V, która jest dość mocna. Uchwyt jest bardzo wygodny. Bardzo mi się podobał, kupiłem go ponownie i polecam go...!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Wysyłka dotarła za dwa tygodnie. Pomimo zgniecionego opakowania produkt jest nieuszkodzony. Lampa jest całkowicie z tworzywa sztucznego, ale nadal bardzo zwarta konstrukcja z wygodnym uchwytem. Lampa działa w trybie światła o wysokiej jasności, zmniejszonego, migającego i rozproszonego światła bocznego. Wszystko działa świetnie i jasno. W lampie jest jedna bateria Li-ion, a w ten sposób można dodać kolejną, a tym samym wydłużyć czas pracy. Dodałem silny magnes wewnątrz dna lampy, który pozwala na przymocowanie jej do powierzchni metalowych, a w rękojeści, aby łatwiej było nosić i wieszać. Za te pieniądze jest to z pewnością jeden z lepszych i wygodniejszych świateł LED. Polecam zarówno produkt, jak i sprzedawcę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Wygląda dobrze, lampa w dzień wygląda świetnie, zobaczmy noc. Na zdjęciach wygląda na większy i mniejszy od stopy. Mamy nadzieję, że jest bardzo dobry.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Produkt jest dobry, oczywiście trzeba wziąć pod uwagę przedział cenowy, ale ogólnie byłem zadowolony, że szukałem latarki, aby trzymać w samochodzie bez szalonych ilości pieniędzy, które z nim pochodzą, a ten jest po prostu w porządku. Daje świetne światło i ma dobrą głębię pola. Bardzo mocne światło boczne i jest bardzo wygodne. Jedno wyjaśnienie latarka jest wyposażona w kabel ładowania USB, ale nie w adapter, aby podłączyć go do gniazdka ściennego. Żaden problem, każdy adapter USB działa dobrze. Ogólnie zadowolony z rozmiaru świetnej dla maszyny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    He comprado estás dos linternas para que las use una persona de edad avanzada por su fácil manejo y otra linterna para que la utilice una persona en su vehículo en caso de emergencia. La carcasas son de plástico pero alumbran suficientemente bien. Son resistentes y lo bueno es que traen una batería incorporada recargable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2022

    Kompaktowa uniwersalna latarka. Może być używany na camping, na czacie i na różne inne okazje. Dostawa w ciągu kilku dni. To działa bez żadnych problemów. Doceniam cztery tryby oświetlenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.25
    • US$11.52
    • US$10.99
    • US$27.99
    • US$72.95
    • US$14.69
    • US$129.95
    • US$17.69
    • US$34.99
    • US$59.99