Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/02/2021

    Bardzo dobrze dzięki bangood ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    dobry produkt i dobra cena, jednak jeśli wiatr wieje, lustra oddalają się od osi, ale poza tym dobrze, cena nawet cały produkt z tworzywa sztucznego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Nie najlepsza jakość, ale przynajmniej otrzymałam oba lustra. Działają dobrze i stosunkowo łatwo przymocują się do moich barów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    נראה טוב וחזק

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2019

    great

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Przyszedł... ale nie jakość podłączone spektakl w ruchu skutera poruszają sa i nic nie może być zobaczony widok na drogę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Byłem bardzo zadowolony, szczególnie z bardzo profesjonalnej i kompetentnej opieki otrzymanej. Odpowiedzieli w mniej niż 24 godziny na każdy z maili, które im wysłałem, aby wyjaśnić moje wątpliwości. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Pierwsze doświadczenie z tym sklepem bardzo dobre, lustra są ładne, osiągnęły około 3 tygodni,zadowolenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Otrzymałem lusterko do skutera, ale jeszcze nie przymierzyłem skutera

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Wymaga to trochę prób i błędów, ale można w końcu sprawić, że będą one działać zarówno dla prawych, jak i lewych lusterek bocznych. Zadowolona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 674
    • Ft5 896
    • Ft4 916
    • Ft6 028
    • Ft4 471
    • Ft2 619
    • Ft4 159
    • Ft5 241
    • Ft19 682
    • Ft8 325
    • Ft4 585
    • Ft262 208
    • Ft3 274
    • Ft458 866
    • Ft3 274
    • Ft3 274
    • Ft18 676
    • Ft28 184