Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/01/2022

    Witam, moje zamówienie już dotarło, ale jest niebieskie i zamówiłem je w kolorze GID. - Co oni proponują

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2022

    Bardzo miły i mocny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Bardzo jasne światła strony i czuje się dobrze zbudowany, niestety latarka LED nie działa. Prośba o wymianę z BG.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Bardzo zadowolony z zakupu! Bardzo małe i zaskakująco jasne, z wieloma funkcjami - nawet światło policyjne! DZIAŁANIE: 1) 2 QUICK PRESSES = GŁÓWNE ŚWIATŁA PAMIĘCI 2) 1 QUICK PRESS = Główne zmiany jasności 3) 1 LONG PRESS = GŁÓWNA TORCH PRZECHOWYWANIA I WYŁĄCZENIA 4) 3 QUICK PRESSES = LEDs światła LED 5) 1 QUICK PRESS = boczne diody LED zmienia się w zależności od modelu 6) 1 DŁUGOŚĆ PRESS = LEDs się wyłącza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    Fast shipping and well priced. I've ordered these before and some of them had a problem that they arrived discharged and could not hold charge. This order was perfect, as the flashlight was still fully charged when delivered, so I'm very happy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    Πολύ δυνατό φως , τον αγόρασα λόγω τιμής και ότι φορτίζει μέσω usb

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Własność uv nie działa, po prostu daje purpurowe światło. Poza tym to dobry produkt, ale nie warty swojej ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2022

    Dostałem go za darmo na pierwsze zamówienie, to latarka, bardzo mocna z dużą ilością jasnych gier. Przydatne i skuteczne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Mantap..... dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Doskonalić wszystko zgodnie z opisem i doskonale działa. top

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$129.95
    • US$24.69
    • US$45.95
    • US$65.49
    • US$19.99
    • US$114.95
    • US$54.95
    • US$23.23
    • US$24.99
    • US$72.95
    • US$18.34
    • US$42.99
    • US$25.99
    • US$59.23
    • US$44.98
    • US$39.52
    • US$29.99
    • US$11.99