Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/11/2018

    Apart from the very long waiting time, I received a different product than I ordered (XANES DL13) - ??? XANES DL14 which is cheaper than I paid and shines fainter. I am dissatisfied with this sorting of my order.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2018

    the light is very bright and it is made of a good quality. it has several modes for optimal light. i like it a lot!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2022

    Jakość materiału jest bardzo dobra. Nie trzymaj zbyt mocnego światła, to boli. Wykonana jest z żelaza, a nie z plastiku. Myślę, że 1500 lumenów to prawda.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2022

    Dobrze przyjęty pakiet dobrze zapakowany i chroniony działa doskonale Mam nadzieję, że będzie trwał na czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2019

    Excelente, chegou em 20 dias. Muito forte. Não testei a durabilidade ainda, mas gostei muito do produto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2019

    muito boa! excelente iluminação e durabilidade da bateria

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2022

    W porządku, w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    wszystko Ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2020

    Ładna lampa rowerowa z dużą baterią na długie światło ze wskaźnikiem zasilania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.44
    • US$11.89
    • US$38.10
    • US$51.99
    • US$8.04
    • US$27.99
    • US$38.99
    • US$34.49
    • US$11.99
    • US$38.99
    • US$17.99
    • US$21.99
    • US$9.99
    • US$25.99
    • US$25.40
    • US$21.93
    • US$19.12
    • US$20.99