Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/10/2021

    Jako materiał wydaje się wytrzymały i lekki. Jest łatwy w instalacji i wydaje się, że dobrze pasuje bez drżenia kierownicy. Uważaj, aby kupić go z błyskawiczną ofertą około 6.5 euro. Wybrałem się na przejażdżkę rowerem i poprawiła się moja pozycja kolarska. Możesz spróbować go kupić w przypadku, gdy potrzebujesz pozycji kierowniczej do góry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2018

    Получилось не плохо. Посадка на велосипеде стала удобнее т.к. рама для меня была мала то пришлось компенсировать этим устройством плюс вынос. Неплохо было бы комплектовать винты гроверами ну и каплю смазки на резьбу не помешало бы. А так пока доволен посмотрим сколько прослужит.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2020

    Wygląda na dobry produkt. Przetestuję to. Paczka nie jest w dobrej formie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2017

    Супер пришло быстро все целое на месте и работаеточень доволен

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2018

    Fits perfectly. Comes with everything you need. Seems very stong.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2017

    Merci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Produkt jest z doskonałej jakości i pasuje do opisu. Również obsługa klienta była w porządku, podczas procesu dostawy, zawsze były informacje, o stanie faktycznym. Jestem raczej zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Nie zainstalowałem tego jeszcze na moim rowerze, ale jakość wygląda bardzo dobrze i nie mam wątpliwości, że będzie działać jak reklamowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Kupiłem, aby podnieść kierownicę mojego Samebike lo26 Naprawdę nieskazitelnie Pozwala na dobrą pozycję kierowcy w mieście

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$21.93
    • US$32.33
    • US$8.07
    • US$9.23
    • US$18.47
    • US$16.99
    • US$16.16
    • US$61.20
    • US$25.40
    • US$9.99
    • US$9.99
    • US$19.99
    • US$24.59
    • US$31.17
    • US$30.03
    • US$23.99
    • US$39.99