Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/03/2022

    Uwagi: Produkt VFM, lekki i przenośny. Ma ładny dotyk i bardzo dobry design. Kompaktowy i w dobrej cenie. Ma 4 biegi: silne światło - niskie światło - migające - COB silne światło. Ocena: Jakość: 8 Cena: 9 Pakiet: 9 Zobacz wideo: https://youtu.be/cWYgYBMOStw (ang.) ✶✶✶ Obsługuj kanał o produktach Banggood.com ✶✶✶ Polub i udostępnij film! Zadzwoń do 🔔 i uderz w 👍 jeśli to ci pomogło! WSZYSTKIE MOJE BANGGOOD VIDEOS poniżej: https://bit.ly/3JWtfhD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    teraz brak prądu mi niestraszny latareczka wszystko mi oświetli bardzo lekka obfite źródło światła ładowana z słonecznej lub przez gniazdo USB z okazji trochę droga

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Piękną latarnię, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Wygląda ok

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Świetny produkt! bardzo dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Doskonale, działa gorzej niż się spodziewałem, ale i tak robi swoje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    Very disappointed with this flashlight, it didn't work from the beginning. I charged it via usb but nothing,charged with sunlight still nothing,it DOESNT work .Banggood should check these products before they send them

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    Najgorsza latarka, jaką kiedykolwiek kupiłem. 100% plastiku, niska wydajność produkcji. Łap!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2022

    Byłem zdumiony, jak jasna jest ta latarka, ale jest też niesamowicie lekka. Świetny produkt, wielka wartość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Doskonały sprzedawca, latarka świeci mocno, jej waga jest bardzo mała, mam nadzieję, że potrwa długo. dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.46
    • US$10.99
    • US$14.86
    • US$18.47
    • US$21.98
    • US$26.99
    • US$44.95
    • US$59.98
    • US$42.80
    • US$16.99