Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(76)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(76)
    • 5 Star(57)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/03/2022

    Uwagi: Produkt VFM, lekki i przenośny. Ma ładny dotyk i bardzo dobry design. Kompaktowy i w dobrej cenie. Ma 4 biegi: silne światło - niskie światło - migające - COB silne światło. Ocena: Jakość: 8 Cena: 9 Pakiet: 9 Zobacz wideo: https://youtu.be/cWYgYBMOStw (ang.) ✶✶✶ Obsługuj kanał o produktach Banggood.com ✶✶✶ Polub i udostępnij film! Zadzwoń do 🔔 i uderz w 👍 jeśli to ci pomogło! WSZYSTKIE MOJE BANGGOOD VIDEOS poniżej: https://bit.ly/3JWtfhD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    teraz brak prądu mi niestraszny latareczka wszystko mi oświetli bardzo lekka obfite źródło światła ładowana z słonecznej lub przez gniazdo USB z okazji trochę droga

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Latarka dotarła cała i zdrowa. Przyszedł z naładowaną baterią, więc muszę poczekać, aż będzie potrzebował nowego naładowania, aby dowiedzieć się, jak dobrze działa wbudowana ładowarka. To jest wystarczająco jasne do tego, używam moich konwojów i UltraFires do ratowania życia i niezawodności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Piękną latarnię, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Pokaz z latarkami. Jestem zachwycony. Zrobiłem wszystkie testy i szczerze mówiąc, przekroczyłeś wszelkie oczekiwania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2022

    Dobry wyrób

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Wygląda ok

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Świetny produkt! bardzo dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Doskonale, działa gorzej niż się spodziewałem, ale i tak robi swoje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    Very disappointed with this flashlight, it didn't work from the beginning. I charged it via usb but nothing,charged with sunlight still nothing,it DOESNT work .Banggood should check these products before they send them

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$50.95
    • US$35.99
    • US$23.99
    • US$185.00
    • US$49.47
    • US$24.99
    • US$14.69
    • US$9.99
    • US$69.95
    • US$8.99
    • US$75.02
    • US$7.99
    • US$59.95
    • US$19.99
    • US$82.99
    • US$31.19
    • US$26.69
    • US$28.49