Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(66)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Dedekas
    BR
    27/07/2022

    Dobra latarka, bardzo dobrze się świeci, ze zdjęć w reklamie wyglądał na większy, plastikowy kabel ładujący typu C. Mam nadzieję, że bateria długo działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2022

    prodotto ben fatto, ottima qualità prezzo, ha un’ottima luminosità. ha tre funzioni: 1 torcia normale 2 torcia frontale e laterale 3 torcia frontale e laterale strobo ottimo prodotto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    Nice item wonderful charging and high light I recommend for best is Banggood fast delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2022

    Nie, nie, nie, nie. Spodziewałem się dużego, ale jest mały. Moc świetlna wystarczy. Sprawdzimy stan naładowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2022

    Ładowalna latarka błyskowa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Bardzo lekkie i dobre natężenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Dobra prestation, ale tani plastik. I powinni pozostawić gumę do ładowania C z dala od przycisku zasilania, to wychodzi z delikatnym ładowaniem gumowego C-port.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2022

    Material wirkt sehr billig. Lichtausbeute könnte besser sein. Lichtkegel nicht verstellbar.p

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2022

    Bez ładowania latarki można włączyć, bateria padła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Rozświetla się i jest wolny, co więcej do dodania? Możesz zapalić wiązkę główną lub boczną COB...silne lub przyciemnione...lub oba naraz... To zależy jak długo akumulator świeci na jednym naładowaniu! Posiada złącze ładowania USB-C, które pasuje do ładowania... Nie ma szans na osiągnięcie 500 stóp, ale to może dać, co więcej potrzeba do kogo?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$94.95
    • US$54.95
    • US$45.95
    • US$11.99
    • US$7.99
    • US$15.99
    • US$14.99
    • US$24.99
    • US$8.99
    • US$102.99