Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(122)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(122)
    • 5 Star(114)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/02/2022

    Zaskoczony dobrym produktem, a następnie powiem swoje wrażenia: Pudełko było trochę niechlujne, można by pomyśleć, że coś mogło się stać, ale z radością się udało, więc to ulga. Bateria jest łatwa do uzyskania, jeśli zastanawiasz się, czy akumulator AA4 wystarczy pokazać rozmiar baterii. Ma 3 tryby: silne światło, słabe światło (Widzę to jako oszczędność baterii, aby mniej oświetlać) A trzeci jest najbardziej interesujący, ponieważ zaczyna migać światło. Może to być użyte do zwrócenia uwagi, na przykład, pomocy. Aby wejść w każdy tryb, wystarczy nacisnąć jedyny przycisk, który masz maksymalnie 4 razy, ponieważ czwarty się wyłączy. Oświetlenie, które oferuje jest naprawdę mocne, długie i oświetla dość dobre obwody. Jest coś, co nie bardzo mi się podoba i jest to, że jest wpis, aby połączyć coś, co najwyraźniej nie znajduje informacji w opisie produktu, więc dla filmów, które musiałem zobaczyć, jest najwyraźniej jest wejście do ładowania baterii (mogę być złe) ale nie usunąć punkty Ponieważ jeden jest można dowiedzieć się, nawet jeśli jest to trochę nudne. Poza tym są to moje punkty, że mam o tym, że oceniam je z 4,9/5 za jedyny „zły" punkt, że mogę powiedzieć, że znowu mówię, że to niewiele

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Dobra latarka, mam dwie, dużo jasności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • rgrVIP3
    GB
    09/10/2021

    Światło jest bardzo jasne i zoomable. Sekwencja ON jest ON, DIM, FLASH, OFF, który jest lepszy niż 6 pras według mnie. Przycisk ON jest łatwy do znalezienia w ciemności i łatwy w użyciu. Proponuję porównać to z innymi produktami XANES, aby znaleźć coś wygodniejszego w użyciu Jest to drugi reflektor XANES, który kupiłem, który pokazał perspex headframe, który otrzymałem, nie miał ramki. Na stronie produktu nie ma informacji o porcie DC. Musisz wiedzieć o tym i o jego celu. Przeczytaj FAQ. Wydaje się, że baterie należy ładować poza latarką. Skrzynia na baterie pokryta jest miękką silikonową osłoną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Tylko dobra oferta na jasne światło!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2020

    Dostawa do Moskwy 1 miesiąc, SDEC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Bardzo dobra latarka 👍 szkoda, że nie było ładowarki w cenie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    good headlamp at very reasonable price. not heavy with nice strong light

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Dość dobra lampa za pieniądze, mimo że zakres regulacji ostrości / FOV jest słabo zaprojektowany. Najważniejsze jest to, że lampa nie ma złącza USB i najprawdopodobniej nie zawiera żadnej logiki ładowania, więc musisz użyć ogniw z zabezpieczeniem przed przeciążeniem, aby skorzystać z wbudowanego małego złącza DC, Lub naładować komórki w inny sposób i w inny sposób.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Podstawowe funkcje OK. Możliwość zasilania ze specjalnym zasilaczem 4.2v. Bez ostrzeżenia, to bardzo niewygodne, ograniczanie i oszukiwanie. Przewoźnik nie dostarczył na wskazany adres, ale na adres odbiorcy11130340970362162_1645744656? Ben, nie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Latarki dotarły poprawnie. Mocna, słaba, migająca kontrola światła. Tylne, czerwone światło. Teleskopowe zoom. Dobra opcja z jakością i uczciwą ceną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.09
    • US$19.99
    • US$27.71
    • US$13.79
    • US$27.71
    • US$21.25
    • US$62.99
    • US$21.93
    • US$34.64
    • US$21.93
    • US$24.24
    • US$12.99
    • US$45.94
    • US$27.71
    • US$23.09
    • US$30.02
    • US$14.99
    • US$10.99