Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(683)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(683)
    • 5 Star(622)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(11)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/06/2021

    2 dni doświadczenia dobrej jakości produkt polecam foto wskaźnik prędkości działa również dużo szybciej niż inny komputer na rowerze widzisz prędkość odświeżania ekranu lepiej lubię ogólnie jest silny jak światło ( Potrzeba dostosowania najbliższego położenia dla czujnika bezprzewodowego )

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Świetny produkt z wieloma cechami w jednej jednostce. Przednie światło jest niesamowicie mocne i jasne z inteligentnymi ustawieniami, to tak jakbyś miał mały przedni reflektor motocyklowy, najlepszy jaki miałem do tej pory. Każdy może mnie zobaczyć na drodze. Speedometr jest miły, ale pilot z przyciskami rogu i reflektorów są tu tylko najlepszą cechą! Jeśli chodzi o róg, nie ma porównania z poprzednimi rogami rowerowymi, to jest jak normalny róg motocyklowy, co oznacza, że samochody i inne motocykle słyszą cię głośno i wyraźnie. Jestem po prostu bardzo zadowolony z tego produktu i cieszę się, że udało mi się kupić w ofercie grupy-kupuj z przyjacielem za ~12€ za sztukę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Góra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Świetny produkt, zgodny z nim jest opisany w ogłoszeniu, polecam zakup, produkt przekroczył moje oczekiwania s

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Przybył do Peru w 17 dni. Kompletne komponenty, dodatkowa bateria dla czujnika jest doceniana. Na początku dzwonek do drzwi nie działał, po naładowaniu go przez 4 godziny ponownie uruchomiłam go igłą i ponownie ułożyłam. Teraz wszystko działa. Dobry materiał, potężne światło i pierścień z dobrym dźwiękiem i wieloma tonami. (pozostaw naciśnięty przycisk dzwonka na 8 sekund, aby zmieniać jeden na raz).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Świetny 👌 produktu dla tej wartości 👏 Róg jest trochę okropny, ale głośny.. LED są bardzo potężne.. Polecam to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Szybka dostawa około 10 dni od zamówienia w paczkomacie. Towar udało się kupić w zakupie grupowym więc cena była jeszcze niższa jak w ofercie, ogólnie solidnie wykonany duży czytelny wyświetlacz, mocne światło minimalnie soczewki podbarwiają światło na niebiesko ale ogólnie jest ok. Najwięcej problemów sprawił montaż sensora odczytującego impulsy, przy odległości większej niż 50 max 55cm licznik nie odbiera impulsów. U mnie jest 46cm więc jest ok trzeba koniecznie zwrócić na to uwagę przed zakupem bo inaczej licznik nie będzie działał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    800x4 = 3200 lumenów polecam jest to doskonały produkt, aby być świadomym nieco ciężkiej baterii 4000mah

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Produkt dotarł do Turcji około 10 dni. Opakowanie było nienaruszone. Wszystkie części dotarły perfekcyjnie. /W tej chwili się ładuje. Będę również komentował, gdy włożę go na rower. Produkt dotarł do Turcji w około 10 dni. Opakowania były solidne. Wszystkie części są w komplecie. /W tej chwili się ładuje. Skomentuję to, jak tylko wsadzę go na rower.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Produkt jest zgodny z opisem i wydaje się dobrej jakości. Nie zmieściłem jej jeszcze na rowerze, ani nie włączyłem. Posiada wiele funkcji i wszystkie odpowiednie instrukcje instalacji i obsługi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.33
    • US$23.09
    • US$20.02
    • US$13.99
    • US$45.00
    • US$34.99
    • US$14.99
    • US$29.50
    • US$26.99
    • US$9.99
    • US$11.49
    • US$32.10
    • US$11.49
    • US$9.44
    • US$38.10
    • US$26.99
    • US$30.02
    • US$10.99