Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(433)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(433)
    • 5 Star(412)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/03/2021

    Jestem bardzo zadowolony.To zostało dostarczone do Grecji w 3 tygodnie oprócz covid.Szybka dostawa!Także można go ładować w kółko i nie trzeba kupować baterii.Jedyny mankament widzę jest trudna instalacja.Może to była moja wina, ale jeśli Nie wiesz, jak zainstalować to sprawdzić instrukcje w kółko, czy sprawdzić na YouTube

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Świetny produkt z wieloma cechami w jednej jednostce. Przednie światło jest niesamowicie mocne i jasne z inteligentnymi ustawieniami, to tak jakbyś miał mały przedni reflektor motocyklowy, najlepszy jaki miałem do tej pory. Każdy może mnie zobaczyć na drodze. Speedometr jest miły, ale pilot z przyciskami rogu i reflektorów są tu tylko najlepszą cechą! Jeśli chodzi o róg, nie ma porównania z poprzednimi rogami rowerowymi, to jest jak normalny róg motocyklowy, co oznacza, że samochody i inne motocykle słyszą cię głośno i wyraźnie. Jestem po prostu bardzo zadowolony z tego produktu i cieszę się, że udało mi się kupić w ofercie grupy-kupuj z przyjacielem za ~12€ za sztukę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Easy to install, efficient, reliable... It is an essential accessory for your bike. The speed and distance indications are reliable, the lighting powerful. The horn is powerful. The only drawback is that the ergonomics of the lighting control need to be reviewed, as the lighting modes are sequential, and to go from full maximum lighting to low lighting you have to go through all the modes... Flashing light... off and finally low light.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    2 dni doświadczenia dobrej jakości produkt polecam foto wskaźnik prędkości działa również dużo szybciej niż inny komputer na rowerze widzisz prędkość odświeżania ekranu lepiej lubię ogólnie jest silny jak światło ( Potrzeba dostosowania najbliższego położenia dla czujnika bezprzewodowego )

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Bardzo przydatna część. Światło jest prymitywna, a także oferuje wraz z wtórnym światłem otoczenia absolutnie bezpieczne i stabilne oświetlenie. Sam komputer deskowy jest bardzo dokładny. (tu podczas instalacji należy zwrócić uwagę na podaną tabelę wielkości opon i ustawić odpowiednią wartość podczas naprawy). Następnie porównałem przebyte odległości z tymi w smartbandzie - z wyjątkiem miejsc po przecinku identycznych. Tylko pierwsze połączenie bezprzewodowe było trochę nużące, nie zadziałało od razu, ale prawdopodobnie to raczej przeze mnie. W tym celu, najpierw instrukcje na stronie zaleca się szukać, dopiero potem załączony. Oh, i jeszcze klakson!:) Uwielbiam to... Nikt naprawdę nie słyszy. Musisz tylko uważać, żeby ludzie nie przerażali się zwierzęco...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Produkt jest zgodny z opisem i wydaje się dobrej jakości. Nie zmieściłem jej jeszcze na rowerze, ani nie włączyłem. Posiada wiele funkcji i wszystkie odpowiednie instrukcje instalacji i obsługi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Mój rower wygląda teraz jak motocykl z elektrycznym klaksonem i bardzo mocnymi światłami.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Wydaje się że wszystko działa zgodnie z opisem. Jeszcze nie został zamontowany w rowerze. Przydała by się instrukcja w wersji elektronicznej, bo w załączonej są bardzo małe czcionki i trudno odczytać.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Najlepszy stosunek do ceny! Łatwy montaż. Być może będę musiał dokonać drobnego strojenia w celu uzyskania dokładnych pomiarów odległości (patrz zdjęcia).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Świetny 👌 produktu dla tej wartości 👏 Róg jest trochę okropny, ale głośny.. LED są bardzo potężne.. Polecam to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft23,411
    • Ft5,088
    • Ft4,625
    • Ft7,466
    • Ft3,391
    • Ft4,069
    • Ft4,609
    • Ft10,517
    • Ft6,784
    • Ft4,856
    • Ft5,766
    • Ft8,481
    • Ft8,481
    • Ft7,463
    • Ft24,771
    • Ft3,730
    • Ft35,971
    • Ft5,766