Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(502)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(502)
    • 5 Star(467)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/06/2021

    2 dni doświadczenia dobrej jakości produkt polecam foto wskaźnik prędkości działa również dużo szybciej niż inny komputer na rowerze widzisz prędkość odświeżania ekranu lepiej lubię ogólnie jest silny jak światło ( Potrzeba dostosowania najbliższego położenia dla czujnika bezprzewodowego )

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Jestem bardzo zadowolony.To zostało dostarczone do Grecji w 3 tygodnie oprócz covid.Szybka dostawa!Także można go ładować w kółko i nie trzeba kupować baterii.Jedyny mankament widzę jest trudna instalacja.Może to była moja wina, ale jeśli Nie wiesz, jak zainstalować to sprawdzić instrukcje w kółko, czy sprawdzić na YouTube

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Świetny produkt z wieloma cechami w jednej jednostce. Przednie światło jest niesamowicie mocne i jasne z inteligentnymi ustawieniami, to tak jakbyś miał mały przedni reflektor motocyklowy, najlepszy jaki miałem do tej pory. Każdy może mnie zobaczyć na drodze. Speedometr jest miły, ale pilot z przyciskami rogu i reflektorów są tu tylko najlepszą cechą! Jeśli chodzi o róg, nie ma porównania z poprzednimi rogami rowerowymi, to jest jak normalny róg motocyklowy, co oznacza, że samochody i inne motocykle słyszą cię głośno i wyraźnie. Jestem po prostu bardzo zadowolony z tego produktu i cieszę się, że udało mi się kupić w ofercie grupy-kupuj z przyjacielem za ~12€ za sztukę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Produkt dotarł do Turcji około 10 dni. Opakowanie było nienaruszone. Wszystkie części dotarły perfekcyjnie. /W tej chwili się ładuje. Będę również komentował, gdy włożę go na rower. Produkt dotarł do Turcji w około 10 dni. Opakowania były solidne. Wszystkie części są w komplecie. /W tej chwili się ładuje. Skomentuję to, jak tylko wsadzę go na rower.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Przybył do Peru w 17 dni. Kompletne komponenty, dodatkowa bateria dla czujnika jest doceniana. Na początku dzwonek do drzwi nie działał, po naładowaniu go przez 4 godziny ponownie uruchomiłam go igłą i ponownie ułożyłam. Teraz wszystko działa. Dobry materiał, potężne światło i pierścień z dobrym dźwiękiem i wieloma tonami. (pozostaw naciśnięty przycisk dzwonka na 8 sekund, aby zmieniać jeden na raz).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Easy to install, efficient, reliable... It is an essential accessory for your bike. The speed and distance indications are reliable, the lighting powerful. The horn is powerful. The only drawback is that the ergonomics of the lighting control need to be reviewed, as the lighting modes are sequential, and to go from full maximum lighting to low lighting you have to go through all the modes... Flashing light... off and finally low light.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Bardzo przydatna część. Światło jest prymitywna, a także oferuje wraz z wtórnym światłem otoczenia absolutnie bezpieczne i stabilne oświetlenie. Sam komputer deskowy jest bardzo dokładny. (tu podczas instalacji należy zwrócić uwagę na podaną tabelę wielkości opon i ustawić odpowiednią wartość podczas naprawy). Następnie porównałem przebyte odległości z tymi w smartbandzie - z wyjątkiem miejsc po przecinku identycznych. Tylko pierwsze połączenie bezprzewodowe było trochę nużące, nie zadziałało od razu, ale prawdopodobnie to raczej przeze mnie. W tym celu, najpierw instrukcje na stronie zaleca się szukać, dopiero potem załączony. Oh, i jeszcze klakson!:) Uwielbiam to... Nikt naprawdę nie słyszy. Musisz tylko uważać, żeby ludzie nie przerażali się zwierzęco...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Produkt jest zgodny z opisem i wydaje się dobrej jakości. Nie zmieściłem jej jeszcze na rowerze, ani nie włączyłem. Posiada wiele funkcji i wszystkie odpowiednie instrukcje instalacji i obsługi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Fantastyczny produkt! było dla mnie dziwne, ponieważ Banggood opublikował ten produkt i w tym momencie był na poczcie w moim kraju, ale nie udało mi się go zatrzymać. Ale po weekendzie dostałem ten cudowny wielopraktyczny produkt, więc dziękuję Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Szybka dostawa około 10 dni od zamówienia w paczkomacie. Towar udało się kupić w zakupie grupowym więc cena była jeszcze niższa jak w ofercie, ogólnie solidnie wykonany duży czytelny wyświetlacz, mocne światło minimalnie soczewki podbarwiają światło na niebiesko ale ogólnie jest ok. Najwięcej problemów sprawił montaż sensora odczytującego impulsy, przy odległości większej niż 50 max 55cm licznik nie odbiera impulsów. U mnie jest 46cm więc jest ok trzeba koniecznie zwrócić na to uwagę przed zakupem bo inaczej licznik nie będzie działał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 379
    • Ft35 061
    • Ft4 652
    • Ft11 445
    • Ft5 362
    • Ft5 362
    • Ft4 875
    • Ft7 152
    • Ft6 077
    • Ft5 006
    • Ft5 009
    • Ft2 859
    • Ft6 793
    • Ft4 652
    • Ft2 397
    • Ft3 575
    • Ft7 477
    • Ft6 437