Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(627)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(627)
    • 5 Star(576)
    • 4 Star(46)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • SamVIP4
    GB
    09/11/2020

    Wygląda OK, trochę boli, nie ma światła, jeśli nie ma pojęcia jak ustawić prędkość, przebieg jest podłączony i potrzebuję bezprzewodowego systemu. Horn jest podłączony do portu ładowania USB i chłopak jest głośny i rozdwaja ucho, poza tym wydaje się ok. Ma system antykradzieżowy, ale wciąż muszę się dowiedzieć, jak go używać.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Bardzo kompletny i mocny zestaw, zamówił drugi dla mojego innego ATV, oświetlenie ma wiele możliwości i bardzo mocny, ważny czas użytkowania przy każdym ładowaniu!! Czujnik licznika jest łatwy do zainstalowania, jest bardzo czuły i niezawodny, wiele informacji możliwe, jest dość kompaktowy jest wielofunkcyjny, świetny pomysł przycisk pomocniczy dla Klaxon i różne możliwości oświetlenia bez konieczności dotykania obudowy, Gorąco polecam ten artykuł do góry!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Testowałem produkt od jakiegoś czasu i jest zgodny z opisem. Wbudowany dzwonek do drzwi może wydawać się na początku bardzo głośny, ale podczas jazdy w mieście docenia się, że jest potężny. Światła są również silne, chociaż wolałbym, żeby były włączone niezależnie. Wbudowany wyświetlacz dostarcza przydatnych informacji, takich jak prędkość, odległość, podróż, czas itp. Jest wyposażony w odpowiedni czujnik magnetyczny (przewodowy) zainstalowany na kole. Ma alarm włamywaczy. Podoba mi się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Wydaje się OK, zawiera światło rowerowe (to działa dobrze), 3 kable do alimentacji na prędkościomierz (magnet do komputera) i do rogu, mam ręcznie w języku angielskim bardzo małe litery, ale zacząłem się do tego przyzwyczajać. Wszystkie dotarły dobrze z linią priorytetową UE - szybko i w dobrej formie. Z pewnością poleciłem te lampy rowerowe, kompaktowe zawierające wszystkie rzeczy lampy, komputer i róg.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Dobry produkt, dobra konstrukcja i materiały, dobra jasność również dźwięk jest potężny. Negatywne aspekty: 1- Podręcznik użytkownika jest napisany zbyt małymi znakami (trzeba użyć lupy, aby je zobaczyć) 2 - połączenie z licznikiem jest tylko WIRED. 3- Podręcznik wskazuje wersję Wiless jako opcjonalną, ale nie ma wskazań, jak ją zamówić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Πολύ δυνατός σαν φακός!!! Όλα τα υπόλοιπα νομίζω πως δουλεύουν αλλά όχι με πολύ ακρίβεια!!! Για τα λεφτά του πάντως πολύ καλό!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Bardzo dobry produkt. Mocna soczewka, róg i kilka pomiarów. Szybka misja! Polecam!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Produkt dotarł do Aras za 10 dni. Produkt jest wygodny, zamówiłem 1 dla żony. Kupiłem go jako bezpieczny, nie brali nawet 1 krish, kiedy produkt dotarł. Wszystkie elementy wychodzą z niego do instalacji. Robiłem 10 minut montażem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Zalety: - Wbudowana bateria do światła. - Speed jest w czasie rzeczywistym. - Światło jest bardzo dobre. - Niezwykle głośny alarm. Wady - Ręcznie ustawiony rozmiar koła. - Większość świateł jest w tym samym czasie. - Akumulator CR2032 do zegara (jest wliczony). Ogólnie dobry artykuł.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Światło jest zapakowane w dobrym stanie, przeczytaj instrukcje zanim zaczniesz się nim bawić, albo możesz włączyć alarm tak jak ja. Wow to było głośno i długo trwało, aby przeczytać wskazówki, aby go wyłączyć!! Mój syn uwielbia to na pewno dostałby inny, gdybym potrzebował!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 961
    • Ft12 810
    • Ft9 347
    • Ft8 273
    • Ft7 254
    • Ft8 573
    • Ft6 294
    • Ft5 934
    • Ft6 924
    • Ft5 934
    • Ft11 425
    • Ft4 090
    • Ft16 966
    • Ft3 955
    • Ft7 524
    • Ft7 269
    • Ft11 413
    • Ft4 495