Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(844)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(844)
    • 5 Star(769)
    • 4 Star(59)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/10/2021

    Towary i wysyłka w 100% składane. To by mnie znowu kupiło. Działa 100%. mały problem był to, że mój kaliber jest zbyt gruby, więc musiałem zainstalować magnes inaczej zobaczyć obraz, jeśli nadal mam wypróbować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Solidne i dobrze zmontowane. Łatwy w instalacji. Operacja jest intuicyjna, ekran ma dobry odczyt. Sygnał jest bardzo głośny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Thia produkt jest dobry, światło jest jasne i ma 5 tryby oświetlenia, dźwięk rogu jest bardzo głośny, czujnik prędkości używa kabla, ale dla produktu, który otrzymałem tylne światło nie działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Dobrze zapakowany produkt i w idealnym stanie do doskonałej obsługi szlaków i ciemnych miejsc bardzo podkreśla zadowolenie i dotarł przed terminem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Pomysłowa lampa rowerowa. Jest w nim dużo jasności. Niestety, światła nie mogą być regulowane oddzielnie, ale jest to lepsze dla bezpieczeństwa. Dziękuję Wam bardzo, bardzo dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Za tę cenę myślę, że to bardzo dobry produkt. Oczywiście nie można oczekiwać super jakości budowy. Rzeczy, których nie lubię. Dlaczego światło wyświetlacza nie jest włączone na stałe po włączeniu urządzenia? Jeśli używam go w nocy (kiedy włączam lampę) Czy nie chcę używać wyświetlacza i zobaczyć swoją prędkość? Lepiej będzie, jak wyłączę światło, gdy włączę światło. To trochę nielogiczne. Następnie ostatni stan światła nie jest zapisany, więc zawsze musisz przełączać się przez tryby, aż osiągniesz ten, który chciałeś. Wyłączanie jest takie samo, musisz przełączyć się przez to, aby dotrzeć do stanu off. Montaż lampy nie jest zbyt dobry i trochę chwiejny, ale działa. Ale powinni byli znaleźć lepsze rozwiązanie. Nie czuje się bezpiecznie i czuje, że kiedyś odpadnie. Akumulator jest pakiet LiPo NIE 18650 lub podobny (niestety). Byłem naprawdę zaskoczony, że bateria ładowana ~1300mAh(zobacz zdjęcie) więc nie kłamią. Tylko nie wiem, jak długo utrzyma ten poziom i nie zdegraduje się szybko po pół roku. Nie jestem pewien, czy będzie się opierać na deszczu, ale nie testowałem tego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Bardzo kompletny i wysokiej jakości produkt. Zasługiwał na podręcznik z większą godnością (można czytać tylko przy użyciu lupy).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Bardzo ładny produkt, łatwa instalacja, muszę zobaczyć, jak długo potrwa kable... Mam kilka wątpliwości...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    To drugie światło z prędkościomierzem. Nie ma sprawy. Po prostu temperatura jest trochę inna od rzeczywistości. Zwłaszcza szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$23.99
    • US$7.69
    • US$24.99
    • US$10.38
    • US$15.99
    • US$9.99
    • US$6.73
    • US$6.60
    • US$8.99