Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(481)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(481)
    • 5 Star(418)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(7)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/09/2021

    Posiada trzy opcje dla dużego projektora. 1. Silne światło (ang.) 2. Mniejsza ilość światła (mniejsza ilość światła) 3. Mruganie Bardzo przydatne i małe rozproszone światło z ciała Nie podoba mi się, że wszystko jest zrobione tym samym przyciskiem. Musisz nacisnąć opcję kilka razy. Wiązka światła jest bardzo silna i bardzo wąska...! Zawiera baterię 3,7 V, która jest dość mocna. Praktyczny sznurek do ręcznego wieszania. Bardzo mi się podobało...!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Wartość za pieniądze, tak jak za te same pieniądze nie kupisz nawet baterii ładowarki, których używają. Belka przekracza 70m, a funkcja z ledami w uchwycie jest bardzo przydatna, gdy chcesz przeczytać lub naprawić coś w samochodzie. Na jednym z dwóch fazuję problem, gdy kabel odłącza się od akumulatora, więc zapala się tylko po podłączeniu, ale otwieram go i naprawiam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Mały rozmiar, lekki i dobre światło. Jeszcze go nie testowałem. Akumulator jest wbudowany, w pełni plastikowy, a belka nie jest regulowana. Do pięciu do sześciu dolców to dobra cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Jest to bardzo dobra latarka za tę cenę. Ma 4 rodzaje światła: mocne, średnie, strobo i słabe światło z boku. Światło główne jest bardzo jasne dla tej małej jednostki, ale jak widać na zdjęciach, ma również duże światło wokół tej silnej belki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Miałem Xanes P500, ale niestety nadepnąłem na niego i rozbiłem się na kawałki. Więc spróbowałem tego, który jest taki sam, ale mniejszy. Bardzo dobry i przyszedł w zaledwie 20 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Dobra jakość i imponująca funkcjonalność ( ma tryb mrugania, który może być używany do ostrzegania nadjeżdżających pojazdów, aby podchodziły ostrożnie w przypadku awarii)... Ładowanie dobrze. Marker pióro na zdjęciu, aby pomóc innym użytkownikom określić rozmiar pochodni nie, że jest z czymś innym, poza kablem usb.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Lekka i kompaktowa latarka, otrzymałem swoją bez ładowania, ale proces ładowania nie ma tajemnicy. Paczka przybyła rozłożona ze względu na zasługi dla brazylijskiej poczty. Błysk światła jest bardzo silny i skoncentrowany, niższe światło oświetla bardzo dobrze. Bardzo się cieszę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Nie jest źle, prosto i tanio. Ma ładny dotyk, ale design może być lepszy. Kompaktowy i w dobrej cenie z 2000lm. Ocena: Jakość: 8 Cena: 9 Pakiet: 8 Zobacz wideo: https://www.youtube.com/watch?v=C53vDSRScDs (ang.) ✶✶✶ Obsługuj kanał o produktach Banggood.com ✶✶✶ Polub i udostępnij film! Zadzwoń do 🔔 i uderz w 👍 jeśli to ci pomogło! WSZYSTKIE MOJE BANGGOOD VIDEOS poniżej: https://www.youtube.com/c/buygoodbest/videos

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Potężne światło, czuje tanie materiały. Bardzo praktyczne oświetlenie, mocna wiązka i lekki bar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2022

    Widziałem lepsze niż to, ale jest stosunek jakości do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.69
    • US$45.00
    • US$35.99
    • US$66.95
    • US$10.38
    • US$72.95
    • US$11.25
    • US$14.69
    • US$9.99
    • US$9.99
    • US$7.99
    • US$57.95
    • US$26.69
    • US$59.95
    • US$69.95
    • US$82.99
    • US$15.99
    • US$21.93