Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(55)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/10/2021

    .. Doskonała torba podręczna... ... Bardzo dobra jakość materiałów i wzornictwo... ... Wszystko zgodnie z opisem produktu!! .. Szybkie zadanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Dobry plecak, paski na klatce piersiowej i talii oraz wiele inteligentnych przestrzeni...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Produkt przyszedł bardzo szybko i w idealnym stanie! Jeszcze nie jest używany w maksymalnym magazynie, ale materiał wygląda świetnie! Wybór jakości w stosunku do ceny!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Bardzo szybka wysyłka..5 dni, aby dotrzeć w moich rękach.. Ogólnie wygląda dobrze.. Czas pokaże.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Plecak jest bardzo ładny. Ma wiele przegródek i w zasadzie pasuje do moich potrzeb. To nie jest idealne. Po pierwsze - torba na wodę jest zabezpieczona naprawdę cienkim rzepem? Szkoda, zwłaszcza, że zmieściłby się w bardzo dużej torbie na wodę. Ale Welcro nigdy by go nie utrzymało.Net nie może być usunięty. Szkoda, nigdy jej nie użyję, chyba że zmieści się pod nią kurtka zimowa, jeśli nie pasuje do środka. Przednia kieszeń dla smartfona jest tak mała, że nigdy nie zmieści się żaden nowoczesny (= duży) smartfon. Zaciski wydają się tanie i niezawodne. I jest ich więcej. Ale to wciąż fantastyczna torba, naprawdę lekka i bardzo wygodna. Zwłaszcza w tej cenie - niemożliwe jest znalezienie czegoś nawet bliskiego jego funkcjonalności w tej cenie. Chciałbym mieć ulepszoną wersję, nawet 50% droższą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    To nie jest CAMELBAK, ale zacienia niektóre designerskie plecaki. Na początku czułem rację, że brakuje mu trochę anatomicznego mocowania na ramionach (zbyt dużej odległości między paskami). Ma bogaty zestaw bardzo przydatnych torebek. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2019

    muito confortável e funcional. perfeita para quem deseja utilizar na prática de esportes como ciclismo, tracking, corrida e outros. A mochila possui vários bolsos, fica bem justa no corpo e possui faixas reflexiveis .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2019

    Good Backpack, good price, good quality and many pockets.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$59.99
    • US$32.99
    • US$10.38
    • US$23.09
    • US$16.99
    • US$58.99
    • US$17.84
    • US$34.64
    • US$64.99
    • US$11.99
    • US$27.72
    • US$15.99
    • US$16.09
    • US$20.78
    • US$17.48
    • US$17.31
    • US$52.90
    • US$15.74