Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.86 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(99)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-14 15:24:28

    banggood very good service & fast delivery.. I like to online shopping banggood..

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    parfait

    2017-08-21 00:39:15

    produit parfait très bonne conception et robuste. pris pour mon vélo montage super simple en lieu et place des anciens disques et etriers les entraxes des trous sont exactement les mêmes des cales vous sont fournies pour les étriers Après quelque semaine d'utilisation son comportement et nickel freinage puissant au rdv même après passage dans les flaques d'eau etc... Je recommande à toutes celles et ceux qui voudrais avoir des freins à disque et ce pour un très bon rapport qualité prix

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    looks okay

    2017-11-22 12:52:38

    not mounted yet but looks like an mechanical disc brake. Or like a used brake, multible scratches on the calipers... Mechanic works fine! I think there shouldn't be a problem... I wanted to know how the brake pads looks before I order it, now I can show it to you!

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    freni a disco meccanici per bicicletta

    2019-03-02 00:54:29

    qualità discreta,imballaggio di spedizione pessimo, arrivati tutti rigati, sembrano usati....

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    perfecto

    2018-03-16 16:06:56

    llegó justo a tiempo sin ningún problema muy buena calidad los frenos

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    BIKIGHT

    2017-11-24 04:56:20

    the seller is very nice and sociable thank you very much for your cooperation excellent product and seller all super

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    BIKIGHT 160MM MTB Bike Mechanical Disc

    2017-07-31 01:59:14

    Thank you very much. A great product for this price.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Good product

    2017-05-30 09:49:16

    Good product, works very well. only packed was in one bag. so it came in many small straches ...

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Great seller

    2018-03-16 18:52:32

    Arrived exactly as it was said to be delivered by. Fitted just right Thanks for smooth transaction.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    good product

    2018-03-21 15:09:52

    yes i recommend it

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>