Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(105)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(105)
    • 5 Star(94)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/10/2021

    Brak pasków i jednego hamulca, bezwartościowego dla mnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2017

    produit parfait très bonne conception et robuste. pris pour mon vélo montage super simple en lieu et place des anciens disques et etriers les entraxes des trous sont exactement les mêmes des cales vous sont fournies pour les étriers Après quelque semaine d'utilisation son comportement et nickel freinage puissant au rdv même après passage dans les flaques d'eau etc... Je recommande à toutes celles et ceux qui voudrais avoir des freins à disque et ce pour un très bon rapport qualité prix

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2017

    not mounted yet but looks like an mechanical disc brake. Or like a used brake, multible scratches on the calipers... Mechanic works fine! I think there shouldn't be a problem... I wanted to know how the brake pads looks before I order it, now I can show it to you!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2019

    qualità discreta,imballaggio di spedizione pessimo, arrivati tutti rigati, sembrano usati....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2018

    llegó justo a tiempo sin ningún problema muy buena calidad los frenos

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2017

    the seller is very nice and sociable thank you very much for your cooperation excellent product and seller all super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2017

    Thank you very much. A great product for this price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Andriuz
    LT
    30/05/2017

    Good product, works very well. only packed was in one bag. so it came in many small straches ...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2018

    Arrived exactly as it was said to be delivered by. Fitted just right Thanks for smooth transaction.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2018

    yes i recommend it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 042
    • Ft2 910
    • Ft3 273
    • Ft4 367
    • Ft14 198
    • Ft4 367
    • Ft4 730
    • Ft16 708
    • Ft7 753
    • Ft4 001
    • Ft4 096
    • Ft4 096
    • Ft4 257
    • Ft4 411
    • Ft4 411
    • Ft4 096
    • Ft8 699
    • Ft16 749