Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(253)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(253)
    • 5 Star(248)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/01/2021

    Bardzo wysokiej jakości produkt. Jeden z najlepszych aktualizacji możesz dokonać do Ender 3. Oprogramowanie jest zainstalowane na karcie, można podłączyć i odtwarzać. Działa bardzo cicho. Przybył do Stambułu w ciągu 6 dni. Niesamowicie szybka, jestem pod wrażeniem. Bardzo dobrej jakości produkt. Jedna z najlepszych aktualizacji Ender 3. Jest z oprogramowaniem. Możesz to podłączyć i uruchomić. To sprawia, że silniki są bardzo ciche. Kiedy naciskasz, słyszysz tylko szum wentylatora. To jest niesamowite. Dostałem tureckiego maila, który dotarł do Stambułu w ciągu sześciu dni. Nie płaciłem podatków.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Dotarł do Włoch w ciągu zaledwie 5 dni od zamówienia. Przesyłka dotarła nietknięta i idealna. Wewnątrz pakietu oprócz karty również microSD, skoczki, kabel USB, 4 grzejniki i żółta kaczka. Instalacja na moim Enderze 3 bardzo szybka, o takiej samej wielkości jak oryginalna karta zainstalowana w kilka minut. Natychmiast przystąpiłem do aktualizacji oprogramowania bardzo szybko. Jest cichy w pracy polecam wszystkim zakup, ponieważ jest to niezbędne uaktualnienie dla drukarki.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Tablica jest bezpośrednim substytutem drukarek serii ender. Działa na polu, jeśli wkładasz do niego kartę SD, aby ją pokazać. Nie wiem, czy był już program firmowy. Nie jest tak cicho, jak mam nadzieję, że będzie, moja poprzednia konfiguracja z wyrzutkami dla silników była nieco cicha.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Dobry produkt pasuje do opisu. Łatwy do instalacji. Wszystko idzie tak jak na starej drukarce. Silniki milczą jak szept, jestem zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Doskonała płyta, trzeba było tylko trochę cierpliwości, aby umieścić pozytywne i negatywne pochodzące ze źródła (bardzo krótki kabel) inaczej po zainstalowaniu działa już bez problemu, Kiedy nie ruszałem łóżka nie musiałem nic wyrównywać tylko włączyć plik do druku i już drukowałem, dużo ciszy, myślę, że po roku z normalną płytą brakuje mi dźwięków ruchów:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Świetna deska, bardzo cicha, 100% pin do szpilek kompatybilny z oryginalnym, łatwym montażem i wiele innych opcji w menu, co pozwala znacznie lepiej kontrolować drukarkę. Musiałem skalibrować kroki ekstrudera i zacząć drukować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Tablica jest bardzo ładna. Działa chłodno i cicho. Niestety mój pierwszy raz nie wypalił 1 dzień po otrzymaniu go. Nadal mamy do czynienia z serwisem BangGood, aby dostać zastępstwo.... Kupiłem identyczną deskę zastępczą (To kosztuje dwa razy więcej niż lokalnie :- ( Zamiana działa ładnie przez ostatni tydzień. Instalacja jest łatwa i jest tona zasobów YouTube i Wiki. Kij na grzejnych zlewy prawdopodobnie odpadną, jeśli je uderzysz, więc musisz postępować ostrożnie, gdy je przykleisz. Kompilacja i instalacja Marlin jest łatwa z dołączonym plikiem konfiguracyjnym. Wiki ma wcześniej zbudowane binaria dla dotyku i żadnych ustawień dotykowych, które są stosunkowo niedawno, jeśli chcesz iść w tę stronę. Działa dobrze z wyświetlaczem Big Tree Tech TFT. Kupiłem drugą tablicę przez BangGood jako zapasową/ zapasową. Zdecydowanie polecam. Pozdrawiam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Pakiet otrzymany w ciągu 10 dni. Nie był sprawdzony pod kątem funkcjonalności, tylko rozpakowany, ale wygląda dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Szybka dostawa nawet w tych złych czasach. Bardziej niż zadowolony ze wszystkich, nie mogę się doczekać instalacji na moim końcu 3.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    To bardzo ładna deska. W rzeczywistości to drugi, który kupiłem jako zapasowy, na wypadek, gdybym coś wysadził podczas modyfikowania drukarki. :-) Skrzynka została rozerwana, ale deska była w porządku. Może bum dobra metoda wysyłania wszystkiego w plastikowych torbach to nie jest taki dobry pomysł.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft25 489
    • Ft4 730
    • Ft12 294
    • Ft3 260
    • Ft829
    • Ft2 910
    • Ft5 458
    • Ft10 194
    • Ft5 357
    • Ft3 273
    • Ft18 568
    • Ft3 273
    • Ft5 098
    • Ft60 813
    • Ft5 095
    • Ft10 556
    • Ft28 374
    • Ft6 552