Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(81)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(81)
    • 5 Star(76)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2021

    Hotend jest bardzo dobry. Musiałem wypełnić 1mm z obudowy wentylatora chłodzącego Ender 3 V2, żeby było dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Bardzo dobry produkt, dostarczony dwa dni później prawdopodobnie z powodu Brexitu. Wymiary perfekcyjne dysza jest wyższa, więc poziom łóżka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    To dobry gorący koniec, moim jedynym problemem jest ckip do trzymania tubki ptfe nie jest wielki, że rurka porusza się w niej w górę i w dół.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2020

    Ten hotend pasuje do montowania Creality Ender 5, używając modu bezpośredniego nadrukowanego z oryginalnym zespołem steppera. Creality oryginalny nabój grzejnika i czujnik temp. wszystko pasowało do tego hotendu. Bardzo ładne wyniki druku z nim i nie ma więcej obaw o zatkany bodden wewnątrz hotend jak oryginał. Gorąco polecam tę tanią aktualizację dla każdego, kto szuka nowego hotenda, bardzo ładne frezowanie metalu i wysokiej jakości części. Premia też otrzymana, silikonowa okładka. 👌

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Świetnie! Kalibracja dla temperatur trwa i działa jak zegar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Budowa hotenda jest dobra. Jednakże ostrzegam przed zmianą, jeśli zamierzasz drukować tylko w pla. Mam to, żeby zastąpić mojego hot-doga, bo uszkodziłem końcówkę akcji. Trochę zajmie naprawa ustawień cofania i wybranie ustawień. Odniosłem sukces, ale nie konsekwentnie, jak dotąd, więc będzie więcej podkręcania ustawień wymaganych. Plusem jest to, że mogę teraz drukować w o wiele wyższych żarnikach. Jest to niewątpliwa poprawa i nie można jej wprowadzać lekko

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Kocham tego hotenda, zamontowany w moim Ender 3 Pro całkowicie podłączyć i odtwarzać, wystarczy odkręcić i odłączyć jeden i zainstalować to na jego miejscu. Brak problemów z odciskami w ogóle (dla pełnego metalowego hotendu trzeba zmniejszyć ustawienia cofania) I mogę teraz wygodnie wydrukować ponad 240c bez obaw o ryzyko wystąpienia oparów z rurek PTFE Bodden. Gorąco polecam, nie widzę powodu, aby kupić droższą opcję z tym dostępnym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Heatsink działa bez zarzutu i ma dobrą jakość. Jedynym problemem jest to, że kupiłem go jako zamiennik wytłaczacza Creality Ender 5. Ten wodotrysk jest nieco mniejszy, powodując częściowe problemy z chłodzeniem z dostosowanym chłodzeniem końca. Myślę, że jeśli użyjesz standardowego chłodzenia to zadziała, ale jeśli użyjesz modu, nie znajdę takiego, który pasuje. Jeśli część miałaby swoje dziury o pół mm wyżej, to naprawiłaby problem. Udało mi się, i naprawdę dobrze się drukuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Zainstalowałem to na moim bezpośrednim dysku, modyfikowanym enderze 3 v2, otwory montażowe pasują idealnie do Endera 3. Ma około 5 mm krótszą wysokość od gorącego końca Endera 3, co oznaczało, że musiałem zamienić mój własny przewód chłodzący z powrotem na część magazynową. Jest to z czarną silikonową skarpetą do gorącego końca, ale nie jest z dyszą, rurką ptfe, grzejnikiem lub termoforem. Więc musisz wymienić te części. Nie zapomnij ponownie wypoziomować łóżka, ponieważ będzie to siedzieć wyżej niż gorące zakończenie. Zmontowano go, ale okazało się, że łatwiej go rozmontować i zainstalować korpus najpierw pasował do elementu grzejnika i termoobiegu, a potem ponownie złożyć. Kij dokręcony razem, prowadził cykl ciepła, a następnie ponownie dokręcał wszystkie śruby i dyszę przed dodawaniem pliku. Do tej pory trochę PETG na 280 stopniach i osiąga świetne wyniki. W sumie udało się zmieścić to w około 20 minut. Świetny zestaw, bardzo szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 443
    • Ft3 327
    • Ft2 095
    • Ft1 396
    • Ft3 024
    • Ft7 690
    • Ft2 095
    • Ft1 396
    • Ft3 494
    • Ft2 443
    • Ft78 410
    • Ft45 408
    • Ft14 529
    • Ft114 739
    • Ft727
    • Ft1 396
    • Ft2 622
    • Ft2 095