Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(64)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(64)
    • 5 Gwiazda(56)
    • 4 Gwiazda(3)
    • 3 Gwiazda(2)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/05/2022

    Mogę grać tylko z ps4, ale ps5 nie jest dostępny Nie wiem dlaczego, ale uczucie na ps4 jest dobre 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2023

    Przesyłka dotarła w kolejności, polecam sprzedawcę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2022

    Jest połączony z jedną z nich. Kontroler Xbox działa płynnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2022

    Jest wystarczająco szybki w dobrym opakowaniu. Jeszcze nie próbowałem, ale wierzę, że zrobi dokładnie to, co mówi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    Gyors szállítás, tökéletesen működik a ps5 kontroller ps4-en.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Działa poprawnie z dualsense +ps4 pro

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Wspanialy produkt! Idealnie sprawdził się na moim PS5 z kontrolą Xbox Series X (Carbon Black). Połączenie jest szybkie i bardzo stabilne. Należy pamiętać, że w PS5 można grać tylko w gry PS5 ze sterowaniem Dualsense. Super polecam ten produkt! ; (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2022

    To urządzenie ułatwia mi życie, działa ze wszystkimi kontrolerami, Dualense i XBOX One Controller, które działają na moją konsolę PS4 Pro. Dziękuję, BigbigWon.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Przychodzi 5 dni wcześniej 🔥

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Kupiłem 1x BigBIG WON R90 i 1x BigBIG WON R100 zostały dostarczone 2 x BIG WON R90 Jak mogę uzyskać 1x BigBIG WON R100 teraz Gdzie 1x BIG WON R100 PRO kupiłem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$33.99
    • US$26.99
    • US$14.99
    • US$7.49
    • US$21.99
    • US$92.99
    • US$8.27
    • US$34.99
    • US$8.27
    • US$20.69