Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(58)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(58)
    • 5 Star(58)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/10/2021

    Świetny produkt ..!!! Wysyłka na czas. Doskonała jakość konstrukcji i odporność na korozję. Doskonała jakość wideo, zwłaszcza możliwość edycji za pomocą oprogramowania. Rada dla wszystkich..!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Przybył do Krasnodar w dwa tygodnie. Bardzo zadowolony ze sklepu i szybkości dostawy. Dziękuję 😉

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Wspaniała mała kamera, bardzo lekka. Używam go w moim GEPRC Cynelog 25. Aby go zamocować, wystarczy obrócić oryginalny uchwyt montażowy w drugą stronę (zakrzywiony bok do tyłu), a smo4k idzie na niego, a następnie przylutowałem dodatkowe przewody na drucinie, i pasuje idealnie. Ustawiam ustawienia w dzienniku, 40k 30 fps. Co ciekawe, nie jest to widok 16:9, ale to cały widok z kamery, który jest około 4000x3000. Trochę rybie oko wyglądające, ale też fajne! Tryb ekspozycji samochodowych nie jest bardzo dobry, nie podoba mi się, jak zmienia ekspozycję tak szybko, wideo będzie ciemne, jasne, ciemne, jasne, jasne, jasne, gdy robi salta. Tak więc ustawienie ekspozycji ręcznie przed lotem za pośrednictwem aplikacji jest koniecznością!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    To jest absolutnie świetny aparat do hobby. Jeśli zarabiasz na życie z FPV niż prawdopodobnie powinieneś rozważyć GoPro, ponieważ będziesz miał lepszą stabilizację z GoPro. Możesz nagrywać w profilu LOGO na SMO4K i uzyskać ładną kolorystykę na post. Musisz nacisnąć przycisk zatrzymania nagrywania przed odłączeniem przewodu zasilającego, w przeciwnym razie nie zapiszesz pliku wideo. To może być ogromny minus w przypadku awarii, gdy wyrywasz przewód zasilający. Funkcja stabilizacji FPV obsługuje obecnie tylko cztery rozdzielczości: 4K30 4:3, 4K30 16:9, 4K60 16:9 oraz 2.7K60 16:9. Aby uzyskać gładki film, należy zastosować zasadę stawki podwójnej kadry: tj. 1/50 dla 25fps, 1/60 dla 30 fps i 1/120 dla 60fps, itd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Skrzynka była trochę posiniaczona, ale wszystko jest nietknięte. Minęły prawie dwa tygodnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    bello, pulito come cablaggi, ready to fly, un po' troppo rumoroso e nervoso. Scelto rigorosamente con TBS CROSSFIRE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Przybył cały i zdrowy. 130 l podatku, gówno mnie to obchodzi. Dziękuję za betalot, insta360 i Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Wydaje się w porządku

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    pazzo arrivato in 10 giorni, confezione nuova, oggi la provo!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 676
    • Ft25 481
    • Ft9 554
    • Ft2 571
    • Ft5 884
    • Ft11 035
    • Ft6 986
    • Ft95 249
    • Ft4 412
    • Ft200 689
    • Ft47 781
    • Ft4 759
    • Ft5 148
    • Ft10 299
    • Ft95 249
    • Ft2 542
    • Ft146 218
    • Ft7 005