Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/01/2021

    Po 40 latach spędzonych w RC, przechodzę na drony. Przygotowuję się, ale w międzyczasie, żeby nie żyć tylko symulatorem, kupiłem ten mały. Kupowałem zabawki w przeszłości i byłem bardzo rozczarowany, ale jesteśmy na innej planecie. Nie rozumiałem jakości produktu. Byłem bardzo zadowolony i latam tam codziennie, jak tylko mogę.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Wygląda ładnie, ale mój łoj ma problem, więc nie mogę nim latać. Dron obraca się (oś odcienia), jeśli zwiększymy przepustowość. VTX Video nie jest wystarczająco dobry. Istnieją zakłócenia z FC (przekątne linie). Jeśli podłączyłem Camertę z VTX do innego quada, to są zakłócenia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Świetnie gotowy do lotu! Lubię Lite Radio 2 jako nadajnik początkujący Google są w porządku, używam ich również z moim innym dronem A Meteor65 jest dobry Tinyhoop jest bardzo gładki, ale też szybki! Tylko baterie działają około 2 lub 3 minut, ale jak mam 6 jest w porządku! Nie miałem nic do podłączenia ładowarki, więc musiałem zrobić 12 DCV ze złączem XT60, aby móc go używać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Mały dom betafpv, z mojego bardzo dobrego punktu widzenia. Wziąłem go, żeby mój ośmioletni syn się nauczył i muszę powiedzieć, że wykonał swój obowiązek bardzo dobrze... (przed użyciem wykonał kilka godzin symulatora). Ogólnie mogę powiedzieć, że produkt jest ważny, zarówno dla początkujących, jak i nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Wszystko w porządku, paczka jest cała, pudełko nie jest pogniecione. Nie znalazłem przewodu z sieci elektrycznej do ładowarki w zestawie. Nie możesz naładować baterii. To dziwne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Doskonały produkt, od najlepszego jakie kupiłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Absolutnie genialna zabawa dla każdego, kto kocha zabawki RC.. Robi wszystko, co robi dron wyścigowy, tyle zabawnych słów nie może wyjaśnić.. Ale jak kiedykolwiek musiałem przeciąć plastik wokół przedniego śmigła, żeby dron mógł latać, bo był uformowany wadliwie.. Nowa ramka była tania do wymiany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Ten zestaw jest niesamowity jak na pieniądze. Gogle mają dobry obraz i pole widzenia. Pilot jest wygodny i działa w symulatorach. Ale nie ma kabla do ładowania XT60 do akumulatora... Musiałem użyć własnej baterii. To okropne niedopatrzenie w wersji 6.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Dla początkujących nie jest to tak łatwe do opanowania. Polecam zrobić pierwsze loty w każdym przypadku na zewnątrz z małą ilością wiatru. Pomogło mi dostosować „Rate" i „Rate_yaw" do 400-500. Ponieważ dron nie ma portu USB, można to zrobić za pomocą okularów: lewy kij pilota w lewo, a następnie prawym przyciskiem do góry. W ten sposób dostaniesz się do menu drona i możesz dostosować wartości za pomocą iskry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Witam dobrze przybyłem zamówienie, ale nie ma instrukcji ani kabla tablicy (ładowarka akumulatorowa). Chciałbym ją otrzymać.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft34 592
    • Ft44 027
    • Ft160 392
    • Ft91 202
    • Ft69 187
    • Ft54 968
    • Ft32 390
    • Ft71 074
    • Ft47 549
    • Ft58 670