Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2021

    A litte tricky to use with the button on the back, but it's still faster than running a lua script, at least for me as a beginner. The range is way better on my little tiny whoops and flywoo baby nano than on my TH2 freestyle and nazgul5 with xm+ receiver! I'm going to add some elrs rx to them ASAP! The stock antenna cold be a little better but overall, I am happy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Bardzo zadowolony z produktu!! Musisz pokazać go w najnowszej wersji!! Szybka dostawa!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    3 semanas en llegar a mis manos, todo bien 😉 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Wszystko zgodnie z opisem, moduł 500mw do przetestowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2022

    Nie wypróbowałem jeszcze produktu, ale jakość produktu jest dość To produkt, który zwiększa zakres kontroli majtek, to ładne narzędzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    Świetny moduł, działa świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    Хороший продукт. БетаФПВ постарались, даже резиночка для упаковки провода ЮСБи белая) Антенна 868МГц, померить нечем, но выглядит добротно. Прошил свежим софтом на момент получения v2.2, с приёмниками соединяется, сигнал передаёт. На дальность и стабильность не тестировал. Выглядит шикарно, подсветка, вентилятор, всё в белом цвете.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Zamówiłem jeden bezpośrednio z BetaFPV, który nie był dostarczany przez długi czas (ponad 8 tygodni), więc zamówiłem jeszcze jeden, który przybył po 2 lub 3 tygodniach. Ładny moduł, działa zgodnie z oczekiwaniami. Ze względu na pogodę, testowałem go tylko w środku. Do tej pory nie było testu zasięgu. Na razie wszystko wydaje się w porządku, myślę, że wkrótce to zaktualizuję Używam go z moim FireFly dziecko nano- 1s

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    To jest po prostu świetne! Chyba po tym, przeniosę się do Elrs całkowicie! Ulepszono do wersji 2.5 i niczego nie przegapiłem.. (wersja betafpv jest lepsza dla ekranu oled, ale oficjalny 2.5 jest nadal w 100% funkcjonalny)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    Fantastic, and updated to v2! Joystick now works perfectly, works on my Eachine TX16S out of the box. Careful to mount the antenna BEFORE mounting on transmitter! Great module.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$23.59
    • US$23.99
    • US$17.24
    • US$104.49
    • US$23.99
    • US$109.24
    • US$49.44
    • US$219.99
    • US$59.99
    • US$16.59