Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/10/2021

    Po miesiącu pudełko było posiniaczone, a sam śmigłowiec wypadł wewnątrz walizki. Ale ogólnie jest poprawna. Jakość za te pieniądze jest dobra. Kupić baterie do dop na raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Prawidłowa data dostawy, wszystko sprawne i świetne. Jedyny pakiet niedogodności otwarty dla celników, bez uszkodzeń drona, tylko dla zewnętrznej skrzynki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    idealny....przybył 1 miesiąc wcześniej w wskazanej dacie....szybko i bezpiecznie... Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    bardzo fajny zestaw na początek. jest sporo zapasowych części nawet silniczki wchodzą w skład zestawu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Ogólnie bardzo dobre odtwarzanie miniquad. Poleciałem nim na zewnątrz z małym wiatrem bardzo dobrze, a nawet spadłem z wysokich miejsc, ale prawie bez śladów na dziedzińcu. Przy zakupie tego miniquad jest to zakres, który ma, wewnątrz jest około dwóch lub trzech pokoi na zewnątrz, będzie około 30 metrów, ale z linii wzroku. Liczy się to zarówno dla wizji w google, jak i sygnału z nadajnika. Jestem bardzo zadowolony z mojego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Very intresting kit. I'm learning how to pilot fpv racing drones and this kit is very heplful. Also because i'm in a city where is not allowed to fly drones outside (is a no fly zone) with this tiny drone i can enjoy and learn inside my house and level up my skill. The radio and the fpv monitor are also suitable for a very large number of other drones with 5ghz analog video and frsky control.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Świetnie dla początkujących, nawet upuściłem go do wody i nadal działa. Ale uważaj, kiedy wyjmujesz podnośnik, żeby nie rozerwać go na tablicy sterownika. Można się pomieszać, ale musisz znaleźć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Nie otrzymałem zamówienia, kliknąłem na dostawę przez pomyłkę!!! Jak mogę znaleźć moje zamówieniejQuery1113054427436313007_1639644129056? Dziękuję za odpowiedź. (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Bardzo śmieszne i muszę powiedzieć, że po wielu wybojach i różnych wypadkach wydaje się nienaruszony i lata idealnie... Szkoda dla żywotności baterii 2/3 min max.. Poza tym wszystko świetnie od torby do słuchawki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$159.00
    • US$26.99
    • US$225.99
    • US$29.99
    • US$64.99
    • US$465.99
    • US$349.00
    • US$199.99
    • US$6.92