Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(69)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(69)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/10/2021

    Po miesiącu pudełko było posiniaczone, a sam śmigłowiec wypadł wewnątrz walizki. Ale ogólnie jest poprawna. Jakość za te pieniądze jest dobra. Kupić baterie do dop na raz.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Zmodernizowana na Pro, obsługa klienta Banggood jest niesamowita. Ogromnie różni się od dronów. Świetny zestaw i walizka na wszystko. Zabawna i trwała. Do tej pory świetnie się bawiłem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    idealny....przybył 1 miesiąc wcześniej w wskazanej dacie....szybko i bezpiecznie... Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Super mini Cetus do lotu FPV, wszystko w jednym przypadku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    bardzo fajny zestaw na początek. jest sporo zapasowych części nawet silniczki wchodzą w skład zestawu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2022

    Odpowiedni joystick zdalnego kontrolera nie działa niezawodnie. W górę i w dół jest w porządku, ale lewa i prawa cały czas się zacinają :/ Czy mógłby mi pan przesłać pilota do wymiany? Z góry dzięki, miłego weekendu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Prawidłowa data dostawy, wszystko sprawne i świetne. Jedyny pakiet niedogodności otwarty dla celników, bez uszkodzeń drona, tylko dla zewnętrznej skrzynki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Very intresting kit. I'm learning how to pilot fpv racing drones and this kit is very heplful. Also because i'm in a city where is not allowed to fly drones outside (is a no fly zone) with this tiny drone i can enjoy and learn inside my house and level up my skill. The radio and the fpv monitor are also suitable for a very large number of other drones with 5ghz analog video and frsky control.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Świetnie dla początkujących, nawet upuściłem go do wody i nadal działa. Ale uważaj, kiedy wyjmujesz podnośnik, żeby nie rozerwać go na tablicy sterownika. Można się pomieszać, ale musisz znaleźć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$149.99
    • US$120.11
    • US$79.99
    • US$14.99
    • US$18.99
    • US$42.99
    • US$109.99
    • US$42.99
    • US$248.49
    • US$45.03
    • US$235.99
    • US$99.99
    • US$429.00
    • US$584.00
    • US$259.99
    • US$479.00
    • US$429.00
    • US$131.09