Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(927)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(927)
    • 5 Star(892)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/05/2022

    Nie jestem zaznajomiony z technologią produkcji, więc może to być trudne do rozwiązania, ale zamykane przegrody byłoby miło mieć wyskakujące ucho, ponieważ otwiera się bardzo łatwo. Kiedy wyjąłem go z folii, skwarał, ale nie mogłem go odtworzyć, więc powinien być antystatyczny. Przy lutowaniu 40W 420°C, nie mogłem go uszkodzić. Rozmiar to 298x453mm. Ogólnie rzecz biorąc, jestem zadowolony, dostałem to, czego oczekiwałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    A termék sértetlen állapotban érkezett meg. Nagyon tetszik! Megfelelő méret, jó anyagminőség és rengeteg praktikus megoldás! Kötelező dabab minden műhelybe! Ajánlom a terméket.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Grawens
    HU
    06/09/2021

    Doskonały produkt, polecam wszystkim! Pokrywy do przechowywania dobrze się zamykają i nie otwierają samodzielnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Wygląda ładnie wykonane, wiele opcji przechowywania, kieszenie magnetyczne na śruby, części i uchwyty na narzędzia. Regulator na dole i sekcje oznakowane wyraźnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2022

    Przyjdź w idealnym stanie przez Fedex Wszystko do naprawy elektronicznej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2022

    Otrzymany w ciągu 5 dni roboczych z magazynu CZ, świetnie. Mat jest dość gruby i cięższy niż się spodziewano, pokrywy pozostają zamknięte. Ładna powierzchnia robocza dla projektów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Bardzo przydatne do demontażu i montażu telefonów komórkowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Bardzo dobry produkt i oczekiwany czas przybycia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Super produkt, szybka dostawa, mogę tylko polecić Banggood, ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Bardzo dobry produkt, szybka dostawa, sprzedawca recommended!!! :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$85.99
    • US$344.18
    • US$75.99
    • US$109.71
    • US$8.99
    • US$99.99
    • US$29.99
    • US$12.69
    • US$10.38
    • US$40.99
    • US$36.95
    • US$8.07
    • US$9.92
    • US$8.07
    • US$18.47
    • US$16.16
    • US$9.23
    • US$6.99