Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(792)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(792)
    • 5 Star(761)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2021

    Cześć, chłopaki. Kiedy zamawiałam ten pad, nie było żadnych recenzji na temat tego produktu, ale oto on. Produkt naprawdę pojawia się na czas i podczas zamawiania wybrałem, aby móc go śledzić. (w języku bułgarskim nie pokazał mi dokładnie, gdzie jest). To pokazuje, że produkt jest świetny, nie ma nieporozumień z rozmiarem czy cokolwiek innego. Moje zamówienie było dwa dni spóźnienia od szybkiego Bang Good nie miało problemów. Mam nadzieję komuś pomóc, ПРЕПОРЪЧВАМ!!! To jest bardzo dobry pad. Jeśli chcesz zrozumieć moją recenzję przetłumacz tekst z bg na swój język. Nieźle!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Nie mogę uczynić tego miłym, wiernym przyjacielem wielu dzieł. Wygodny i z wielu przydatnych znika, aby umieścić materiał, którego używam. Kupiłem ich dużo, żeby mi się nie zabrakło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Przedmiot wysłany z Wielkiej Brytanii (tak naprawdę nie 5 dni wysyłki, ale około 10 dni roboczych) I przybył w dobrym stanie, żadnych wad i innych problemów. Co do przedmiotu nie ma wiele do powiedzenia, jest z miękkiego silikonu i wygląda ładnie, z przyzwoitą jakością.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Produkt zgodny z opisem. Szkoda, że był trochę wygięty blisko środka, więc nie leży prawidłowo. Magnesy nie są zbyt mocne, ale wydają się być w porządku trzymać śruby na miejscu. Jestem z tego zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Materiał bardzo solidny i solidny wydaje się bardzo dobrej jakości już w użyciu, nadal do badania przy użyciu pistoletu grzewczego i lutowniczego, ale z poprzednich zaleceń jestem bardzo optymistyczny, że jest do standardu. Kolor jest jasny i przyjemny dla oka. To byłby zakup innego, ale w większym rozmiarze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Muito bom. Produto de alta qualidade. Chegou muito rápido também. Os Correios finalmente estão trabalhando pelo seu povo. kkkkk Objeto indispensável para técnicos. Se você está começando e não tem uma manta dessas, não perca mais tempo, facilite seu trabalho e compre as ferramentas necessárias. Vale muito a pena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Bardzo dobry produkt niestety dotarł późno, musiałem zapłacić dwa razy, ponieważ pierwsza płatność została zwrócona do mnie za nie otrzymanie paczki na czas. Podsumowując, możemy ufać Banggood, Otrzymałem zwrot bezpośrednio w wyniku opóźnienia spowodowanego wydarzeniami covid19. Dzięki personelowi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Grawens
    HU
    06/09/2021

    Doskonały produkt, polecam wszystkim! Pokrywy do przechowywania dobrze się zamykają i nie otwierają samodzielnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Everything are Fine. Size is very good. Not big not small. There are lots of magnetic area. Perfect item

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Potrzebuje lepszych obszarów magnetycznych pokrywy na części magazynowe mogą używać magnesów ziemskich, jak również tylko trzymać pokrywy zamknięte, wydają się trzymać dobrze na razie widzę po otwarciu i zamknięciu ich kilka razy mogą mieć problemy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 695
    • Ft23 636
    • Ft25 064
    • Ft12 762
    • Ft10 323
    • Ft5 698
    • Ft18 497
    • Ft2 464
    • Ft6 163
    • Ft30 830
    • Ft14 242
    • Ft4 314
    • Ft8 898
    • Ft12 460
    • Ft6 163
    • Ft4 625
    • Ft16 647
    • Ft2 846