Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(278)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(278)
    • 5 Star(265)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/06/2019

    Very nicely built hot air station. The blower is extremely powerful and airflow can be felt from across the room at 100% speed - most of the time you'll only need the airflow at 10% or so. The station goes into standby when you place the handpiece back into the cradle at which point the fan speed is increased to cool the heating element down. Heat-up time is around 3 seconds. The user interface seems to work well and allows for three heat/airflow presets or direct control of each parameter from the screen on the front. This is a very powerful hot air station which is seems to work well in every situation I've tried so far.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2020

    A termék rendben és gyorsan megérkezett. Ami érdekes és furcsa ! ... A csomag nem volt leragasztva sehol. Bontott csomagolás érkezett ! Bárki ,bármit kivehettek volna a készülék dobozából. A nekem küldött készülék érintő kijelzőjéről hiányzott a védő fólia. A youtube bemutató videokban mindenhol látom,hogy van rajta gyárilag védőfólia. A készülék hátuljánról hiányzik a gyári hologramos Best matrica. Ezt is lehet látni minden youtube bemutató videoba. A készülék alja össze van ragsztózva .Képeket készítettem mindenről

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2020

    Sprzedawca szybko wysyłał towar. Stacja spakowała się bezpiecznie, ale na panelu LCD jest mała rysa. Nagrzewa się bardzo szybko, funkcja automatycznego chłodzenia działa dobrze. Zakończenie uchwytu wydaje się być spalone... Piszczenie dźwięków podczas ustawiania stacji jest bardzo irytujące. Ogólna jakość budowy wydaje się całkiem dobra. Jak dotąd polecam tę stację. Miejmy nadzieję, że potrwa długo. Dzięki sprzedawcy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Idealne urządzenie, robi to, co powinno. Dobrze spakowany i transport był tam w 4 dni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Produkt dotarł w świetnym stanie, dobrze na Balado. Świetny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2022

    Chłopaki, nawet nie próbujcie kupić tej stacji. Za tę cenę nie kupisz lepszego. Mam szybkie 861dw od 4 lat, więc mogę porównać oba z nich i mówię wam, że BST-863 nie pozostaje w tyle. Musisz przyzwyczaić się do panelu lcd, aby zmienić temperaturę lub prędkość dmuchania, ale w 90% będziesz używać przycisków preprogramowania, więc nie jest to problem. Maksymalne natężenie uderzenia jest nieco niższe niż szybkie 861dw (około 20% niższe), ale nie potrzebujesz tego dużo, aby lutować lub odsolować komponenty. Nie mogę powiedzieć nic o trwałości, ponieważ jest za wcześnie, ale budowa tej stacji wygląda bardzo solidnie, więc jestem pewien, że będzie działać dobrze przez długi czas. Na koniec należy pamiętać, że ta stacja jest w połowie ceny QUICK z tą samą funkcjonalnością i jakością, więc dlaczego nie kupić tańszego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Bardzo mi się podobało, że już tu testowałem. Korzystny koszt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2020

    Na razie wszystko jest w porządku. Testuję to i działa idealnie. Najlepszy stosunek do tych pieniędzy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2020

    Dobry produkt, szybka dostawa, 4 dni. Ogólnie dobra jakość budowy, ale obudowa może być mniejsza, dużo pustej przestrzeni. Jakieś 45 stopniowa dysza przyda się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2020

    Jednostka przybyła w dobrym stanie, stosunkowo szybko w tych okresach wiązania (8 dni). Testowałem funkcjonalność i wygląda na to, że działa. Stery reagują, a prędkość wentylatora i temperatura również szybko podskakują i w dół. Jak wspominali inni, ciągłe piszczenie przy zmianie parametrów jest dość irytujące, więc sprawdzę sposoby ścisłości. Aby uzyskać bardziej szczegółowe recenzje i zburzenia, możesz sprawdzić SDG Electronics i Voltlog na Youtube. W sumie, za tą cenę, to jest świetna stacja lotnicza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$60.99
    • US$68.13
    • US$139.99
    • US$13.99
    • US$5.55
    • US$214.99
    • US$4.19
    • US$12.69
    • US$68.99
    • US$287.58
    • US$16.99
    • US$21.66
    • US$7.41
    • US$55.12
    • US$5.55
    • US$13.14
    • US$39.26
    • US$159.99