Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(105)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(105)
    • 5 Star(102)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/12/2019

    Получил заказанный озонатор, выглядит стильно, инструкция на китайском и английском. Вилка европейская, при работе прибор немного шумит, моментально появляется запах озона. Полностью отвечает описаниям, всем рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2018

    Хороший прибор! Два режима работы, светодиодная индикация, настройка объема помещения, дизайн просто великолепный. Работает достаточно тихо, обязательно читайте инструкцию! В ней рекомендовано озонировать помещение в отсутствие людей и животных! Very good device! Two operation modes, LED indication, adjusting room volume, the design is simply magnificent. Works quietly enough, be sure to read the instructions! It is recommended ozonize the room in the absence of people and animals!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2019

    parfait, forte odeur pas trop dérangeant, très silencieux, pas besoin de le laisser brancher toute la journée, 30mn de temps en temps suffit, à voir dans le temps, très bien emballer.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2017

    There are a lot of chinese made products that claim to generate Ozone however they don't do anything except light up blue LED. This product actually works and is powerful enough to clean medium size room.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2017

    Packed good as always, no damage, and fast delivery, as always. As soon as I turned them on I started to feel a change in the air quality. Very satisfied with this product, feels like very good quality. Recommend this product!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2017

    I use this valuable and I'm find it very usefull. It refresh room air.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2016

    Funciona perfectamente y limpia el ambiente, hace un pelin de ruido pero discreto. El embalaje super!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2020

    Działa prawidłowo, zalecany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2017

    Perfect

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Wykonuje obiekt w zależności od wielkości pomieszczenia, i myślę, że filtruje przez jon, a nie przez filtr

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 755
    • Ft14 589
    • Ft23 798
    • Ft15 739
    • Ft15 357
    • Ft20 347
    • Ft6 523
    • Ft17 275
    • Ft12 285
    • Ft8 059
    • Ft9 595
    • Ft17 115
    • Ft15 622
    • Ft80 287
    • Ft29 918
    • Ft50 199
    • Ft4 651
    • Ft23 036